Üdv a fedélzeten! Az Újdombrád három év után tér vissza a megye kettőbe bajnokságba, mégpedig ama szent elhatározással, hogy nem liftezni fognak a két osztály között.

Az újdombrádiak három év múltán készülhetnek a megye kettes folytatásra Fotó: tudósítónktól

Merthogy a 2017-es kiesés óta a harmadosztályból próbált visszakapaszkodni az együttes, amely most élt a (futball)élet kínálta lehetőséggel: a Rétköz csoport második helyezettjeként – felkérésre – feljebb léphetett.

Balla János együttese igyekszik megragadni az esélyt (ami Csurka János anyagi támogatása nélkül csak lehetőség maradna…), ennek megfelelően erősíteni. Példának okául az edző két fiát is bevetheti: Balla Dániel kapus a Cigánd U19-től érkezett, míg a korábban a Tuzsér, Ibrány, Nagyhalász, illetve a Cigánd színeiben szerepelt, majd az utóbbi két évben külföldön munkát vállalt Balla Krisztián újrakezdte a játékot. Az újdombrádiak harmadik új szerzeménye Tóth Norbert: a bal oldali középpályás a megye egytől visszalépett Tiszakanyár kötelékéhez tartozott.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .