Előbb két távozó játékosról (Dávid Róbert, Mona Árpád) érkezett hír, időközben viszont négy új futballista igazolását jelentette be a Csenger.

Juhász Norbert visszatért a Csengerhez Fotó: magánarchívum

A megyei egybe frissen feljutott szatmáriak Antal Roland személyében belső védővel erősödtek, aki eleddig a szomszédvár Fehérgyarmat köteléklében szerepelt. Vele ellentétben Polácsek Patrik nem éppen a szomszédból szegődött a csengeriekhez: a huszonegy éves támadó a Nógrád megyei első osztályban érdekelt Héhalom színeiben futballozott a legutóbbi idényben, korábban pedig megfordult Tarpán, Dunaújvárosban és a Lőrinci VSC-ben is.

Visszatérőnek számít a huszonöt esztendős csatár, Juhász Norbert, aki egy csonka szezont – amelyet a Vámosorosziban húzott le – követően csatlakozik ismét a Csengerhez. A negyedik újonc pedig Makay Zoltán, hosszú időt töltött a Tisztaberekben, mígnem most ő Barcsay István legénységében folytatja.

Ugyancsak acélosodik a keret Lengyel Marcell beszállásával: a súlyos térdsérülés miatt egy évet kihagyó játékos hétvégén góllal „debütált” a Nyírmeggyes elleni edzőmeccsen.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .