Nem csalás, nem ámítás: újjávarázsolták a mándoki futballcsapatot. Plusz a megyei első osztályú egylet edzője, jelesül Dancs Attila is a nyárelőn örökölte meg a tisztséget Mirgai Lászlótól.

A legújabb mándoki újoncrészleg Fotó: tudósítónktól

Ugyanakkor a játékoskeretben is forradalmi változások történtek, jószerivel a teljes brigád kicserélődött. Alig néhányan maradtak meg hírmondónak a csonka tavaszi szezonban bevetett együttes tagjai közül: tizenegy futballista távozott, miközben tíz friss szerzemény állt csatasorba.

A rutinos harcosok (Illés Gyula, Katona György, Törtei Tamás), illetve az ifjú titánok (Lusánszki László, Gyüre Tamás) csatlakozásáról már korábban hírt adtunk, a felkészülés kedd esti nyitányára pedig tovább bővült a választék. Bökönyi Levente személyében védő, Bacsó Attila jövetelével újonc középpályás vethető be, valamint a nyíregyházi Filo SE három reménysége – a kapus, Lovász Gergő, illetve az egyaránt középpályás Barna Ferenc és Maroda Nándor – is a Mándokban folytatja.

Játékosmustra

A Mándok megyei első osztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Balogh Gábor (Nyírgyulaj), Phrakonkham Ádám (Nyírgyulaj), Pallai Gergő (Újfehértó), Vasas Gergő (?), Szabó Milán (Ibrány), Ács Ádám (Vásárosnamény), Csehil János (?), Buda Péter (?), Vezdel Iván (?), Szabó Tamás (befejezte), Fodor András (befejezte)

Érkezett: Katona György (Füzesgyarmat), Illés Gyula (Tarpa), Törtei Tamás (Tarpa), Lusánszki László (Kisvárda II.), Gyüre Tamás (Kisvárda II.), Lovász Gergő (Filo SE, kapus), Barna Ferenc (Filo SE), Maroda Nándor (Filo SE), Bökönyi Levente (Vásárosnamény), Bacsó Attiila (Tiszakanyár)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .