Egészen speciális helyzetben kezdte meg hétfőn a felkészülést a Sényő-Carnifex: az NB III-as futballcsapat úgy állt munkába, hogy sem a bajnoki rajt időpontja, miként a mezőny összetétele sem ismert!

…és élesben is megkezdődött a felkészülés Sényőn Fotó: tudósítónktól

Márpedig ilyenre még nem volt példa. Alakuljon bárhogy, melózni muszáj, hozzátéve, az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpáros irányította együttes – mint ismert – májusban lezavart egy minialapozást, több meccsel megspékelve.

Ami pedig a játékoskeretet illeti: ahogy arról hírt adtunk, Schmidt Péter (Vásárosnamény), illetve a visszatérő Orosz Máté (Tiszaújváros) személyében két friss szerzemény érkezett. Nekik, akárcsak a csapattársaknak mindjárt állapot felméréssel kezdődött a program.

– Bár már május 4-tól június 3-ig edzettünk, amibe besűrítettünk öt gyakorló jelegű mérkőzést, a java most kezdődik – közölte Imrő László. – A köztes időszakban sem voltak a játékosok teljes pihenőn, mivel heti két alkalommal külön munkát végeztek. Így nem teljesen nulláról kezdjük a hivatalos felkészülést. Egyetlen hiányzónk van: az utolsó edzőmérkőzésen sérülést szenvedő Kapacina Valer szépen gyógyul, egyenlőre külön munkát végez, de hamarosan csatlakozik a kerethez!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .