Súlyos sérülést szenvedett Lukács Tibor a Nyírgyulaj edzője, akit kedd éjszaka a nyíregyházi kórházban megműtöttek, csütörtöktől pedig otthon lábadozhat.

Lukács Tibor (jobb szélen) a bajnoki nyitányon már ismét a kispadon ülhet Fotó: tudósítónktól

Milyen a sors? A megyei első osztályú csapat szakvezetője korábban több, mint huszonöt esztendeig aktívan futballozott, és még csak hasonló jellegű „baleset” sem érte. Most viszont pórul járt…

– Kedden a szokásos karbantartó futás közben beleléptem egy gödörbe: hatalmas pattanást hallottam, előbb azt hittem, a cipőm adta meg magát, de rosszabb történt, a bal lábamban elszakadt az Achilless-ín – taglalta Lukács Tibor. – Annyi szerencsém volt, hogy haza tudtam vezetni Bátorba, majd a feleségem behozott Nyíregyházára, ahol azonnal megműtöttek.

Lukács Tibor különösen balszerencsének érezheti magát, annál is inkább, mivel próbálta kerülni a necces szituációkat, játszani sem szállt be.

– Az utóbbi tíz évben már nem mentem focizni az öregfiúkkal, óvatos voltam, éppen ezt szerettem volna elkerülni, mert sok korabeli társam sérülését láttam, erre most én is így jártam. Hat hét a felépülés, az a legrosszabb, hogy tétlenségre ítéltetve kell kihúznom ezt az időszakot. Július elsején kezdjük a felkészülést, lehet, hogy mankózva, de remélem ott tudok lenni az első edzésen.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .