Mint már többször megpedzettük, a szezon lefújásának akadnak nagy vesztesei. Az Ófehértó is passzol ebbe a vonulatba: a megyei harmadosztályú futballcsapat harmadik helyen állt a Nyírség-csoportban, egy mérkőzéssel kevesebbet játszva – egyáltalán nem tragikus – öt pontos hátrányból követve az élen nyomuló Nyírbátort.

Az ófehértói csapat ismét nekifeszül, hogy elérje célját Fotó: tudósítónktól

Papp Attila legénysége a tavaszi nyitókörben a Bogát 2000 otthonában 2–1-re nyert, majd szabadnapos volt, és már örök rejtély marad, miként zárhatott volna – a vírus közbeszólt, meggátolva a folytatást. Kesergés helyett azonban már előre tekintenek.

– Júniusban ismét kezdjük a felkészülést: tíz mérkőzés már le van kötve, és persze, az edzéseket is programba iktatjuk – közölte Papp Attila, az Ófehértó trénere, akit időközben megerősítettek posztján. – Megkaptam a bizalmat a következő szezonra, a játékoskeret kemény magja marad, ugyanakkor lesznek távozók, illetve érkezők, mert a céljainkat szeretnénk elérni. Az arénánk is megszépült, sőt tovább fog szépülni , aminek nagyon örülünk, egyben köszönjük a vezetőségünknek.A feladat ismét adott, már csak rajtunk múlik mi lesz az eredmény.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .