Felvirrad a nagy nap, amikor Kéken is feléledt a megyei másodosztályú futballcsapat. Volt játék, meg minden, mi szem-szájnak ingere.

Egy kis eligazítás, majd indulhatott a játék Fotó: Nagy Szabolcs

Üzemelt a „hadikonyha”, hogy a hosszú kényszerszünetet követően ismét a pályán ficergő, az első közös edzéstől megfáradt hősök csillapíthassák étvágyukat – nem éppen kalóriaszegény koszttal.

– Közkívánatra, és Müller Cili néni intelmeit betartva Kéken a fű zöld, az ég kék – adott életjelet magáról, no meg a kéki brigádról Fabók István edző. – Az egészséges játékosok orvosnál vannak, a többiek meg élvezték hogy végre együtt lehetnek és úgy szaladgáltak a pályán, mint a napos csirkék! Az óvintézkedéseket maximálisan betartjuk, sikerült Ukrajnából beszereznünk gyorsteszteket, tök hivatalosan csak még nem lehet használni, mert nem párolgott el róla a gázolaj. Mindenki nagy várakozással és bizalommal tekint a folytatásra, amiről fogalmunk sincs, hogy mikor és hogyan… Ezért úgy döntöttünk, az NB III-tól kezdve minden bajnokságra neveztünk. Az első alkalommal volt három játékos, aki nem nagyon lelkesedett és csak a maszk levétele után derült ki, hogy a szomszéd Demecser játékosait fogtuk be… Számomra sem telt tétlenül az elmúlt időszak és mint Pintér Atesz én is képeztem magam. Gyűjtöttem a crediteket az asszony meg számolta: a porszívózásért kettő, törölgetésért három járt. Harminc után egy ágyban aludtunk a biztonságos másfél méteres távolságot szigorúan betartva. Tehát minden adott a folytatásra, Kéken lesz foci, eddig sem volt túl hájpolva, miként ezután sem. Az biztos, bármi legyen is, nekivágunk mint Renátó Amerikának – Ladával!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .