Örökre megválaszolatlan kérdés marad: egy év múltán „visszadobbantott” volna-e a megyei élvonalba a Csenger. Az idényt lefújták, a terv füstbe ment.

A piros mezes csengeriek számítottak arra, hogy a – a kialakult helyzet miatt – a pályán már nem érhetik el céljukat Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfő este kipattant verdiktje után megmerevedett táblázaton a Csenger a második helyre betonozódott, két pont hátránnyal a Kelet-Magyarország csoport élén zárt Vámosoroszi mögött.

– Számítottunk arra, hogy amatőr szinten nem fog tudni befejeződni a bajnokság – szellőztette meg Boros Károly, a Csenger edzője, hogy nem érte őket váratlanul a szövetség döntése. – Most mit mondjak? Lendületben voltunk, úgy érzem, lett volna sanszunk kiharcolni a feljutást, amit egyébként célként jelöltünk meg, ezért adtuk be a megyei első osztályú licencet is. Mindenesetre a körülmények adottak ahhoz, hogy megcélozzuk a magasabb osztályt, viszont a jövőkép sok tényező függvénye, össze kell dugnunk a fejünket, hogy miként tovább… De reméljük a legjobbakat!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .