Katona György a nyáron széthullott Nyírbátortól igazolt az NB III. Keleti csoport élcsapatához – a Füzesgyarmathoz. A rutinos csatár most ismét vált.

Katona György az elmúlt nyáron érkezett Füzesgyarmatra, most elvált a csatár és a klub útja Fotó: fuzesgyarmatisk.hu

A harminckét éves futballista már a futball utáni időszakra is gondolva hozta meg döntését, amikor elfogadta, a Kisvárdáról kapott utánpótlásedzői ajánlatot. – jelent meg a füzesgyarmati klub honlapján.

– Az élet egy olyan lehetőséget kínált számomra most, amivel úgy érzem, hogy hosszú távon sikeres lehetek – nyilatkozta Katona György, aki három gólt szerzett a legutóbbi idényben. – Nem fogok eltávolodni a a labdarúgástól, de valószínűleg ezen a szinten már nem tudom folytatni a focit. Sok sikert szeretnék kívánni mindenkinek a pályán és az életben egyaránt! Remélem, hogy a fiúknak sikerül elérni azt a célt, amit magunk elé tűztünk. Nagyon jó csapat voltunk, de télen valami elcsúszott, ezért nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettük volna.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .