Eljött az idő, amikor Tiszavasváriban is szükségét érezték, hogy összetrombitálják a megyei másodosztályú futballcsapat tagjait.

Belelendült a tiszavasvári csapat is Fotó: tudósítónktól

A Pannónia Zrt. csoportban érdekelt együttes – a március derekán beállt kényszerszünet után – szerdán tartotta első közös edzését, mégpedig ha lehet így fogalmazni: közfelkiáltásra!

– A következő bajnokság idény kezdete ugyan bizonytalan, mi arra számítunk, hogy a megszokott módon, augusztus elején rajtol majd a szezon – közölte az újbóli randevú ürügyén Kiss Gábor, a Tiszavasvári trénere –  A további menetrendünket nyilván ehhez igazítjuk majd, valamiképpen viszont, úgymond kompenzálni kell a hosszú leállás következtében kiesett edzésmunkát, elősegítve ezzel a nyári felkészülés eredményességét. És persze, a játékosok is jelezték, jó lenne mocorogni. Most egyszer, a jövő héttől pedig heti kétszer szeretnék találkozni, ha adottak a lehetőségek, edzőmérkőzést is tervezünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .