A Nyírgyulaj banánhéjon csúszott el: a megyei első osztályú futballcsapat másodikként fejezte be az idő előtt lefújt bajnokságot, holott érvényes NB III-as licencel rendelkezik.

Edzésben a nyírgyulaji csapat is Fotó: Bodnár Barbara

A hírek szerint azonban ez a téma még korán sincs lefutva, elképzelhető, hogy a létszámbővítés miatt (az eddigi három helyett négy csoport kialakításáról hallani, nem beszélve az esetleges visszalépőkről…) még akár feljebb is dobbanthat a Lukács-legénység. Történjék bármi, a gyulajiak hét elején – csatlakozva jó néhány megyei együtteshez – edzésbe álltak.

– A következő három hétben heti két alkalommal találkozunk – közölte Lukács Tibor, a Nyírgyulaj trénere. – A játékosok részéről egyértelmű igény volt erre, jól is érezték magukat, na és nem elhanyagolható szempont, hogy így hosszú idő után újra találkozhattak egymással. Ugyanakkor edzőmeccset nem szervezünk, túl korai lenne, a csapat egyszerűen nincs olyan állapotban, hogy ezt bevállaljuk. Egy viszont biztos, akárhol is fogunk indulni, nagyon komoly felkészülést tervezünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .