És megtörtént az első edzőváltás a bajnokság leállása után beköszöntött általános apátiában: Czine Máté irányítja a jövőben az Érpatak megyei harmadosztályú futballcsapatát.

Czine Máté immár a az érpataki csapatot vezényelheti a kispad előtt állva kispad Fotó: tudósítónktól

A szakvezetőként még mindig szemtelenül fiatal, huszonnégy éves Czine Máté az egyik, ha nem a legifjabb magyar trénerként, 2018-ban került a fókuszba, amikor leült a Nyírtelek megye kettes együttesének kispadjára. Időközben dolgozott a balkányi utánpótlásnél, majd Tokajban ismét vezetőedzőként ténykedett.

Hogy miért vállaltam el ezt a feladatot, a harmadosztály Szabolcs csoportjában szereplő, egy esztendeje újjászervezett Érpatak irányítását?

– Talán a legegyszerűbb válasz erre az, hogy szeretem a kihívásokat! – szögezte le Czine Máté. – Amikor a vezetőség egyik tagja megkeresett, hogy találkozzunk, utána néztem és láttam, hogy egy teljesen új csapathoz kellene mennem dolgozni, ahol leginkább a helyi fiatalokkal kellene dolgoznom. Ez teljesen elnyerte a tetszésemet, hiszen az én elképzeléseimben is ez az elv játszik szerepet! Egy jó beszélgetés után azt éreztem, hogy teljesen közösek az elképzeléseink, akkor úgy döntöttem vágjunk bele!!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .