Különleges bája van annak, amikor Mándi László, a Gergelyiugornya frontembere a hordozható kapuval a vállán „közlekedik”. Mindez, persze nem jöhetett volna létre, ha a megye kettes csapat nem állt volna edzésbe.

Mándi László Fotó: tudósítónktól

Felesleges már ezredszer leírni, hogy milyen régen futballozhattak közösen a Nyírerdő csoportban szereplő egylet tagja, a hétvégén viszont megadatott a lehetőség: számukra is „becsengettek”, ismét tréninget hirdetett a vezetőség.

– A játékosok érdeklődtek, hogy lenne-e mód legalább hetente egyszer összejönni, mert  hiányzik nekik a mozgás, a foci, no és a társaság – indokolta a közös „randevút” Balogh „Kenyér” István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője. – Semmiképpen nem akartuk megfosztani őket ettől a lehetőségtől, látszott rajtuk, hogy élvezték a játékot, az újbóli találkozást. Jó lenne júniusban néhány zárt kapus edzőmeccset játszani, remélem, erre is lesz alkalom, mert mégiscsak úgy az igazi a futball.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .