Másfél hónap totális leállás után eddig bírta a Biri: a megyei harmadosztályú futballcsapat hétvégén edzést tartott – természetesen a járvány miatt előírt szabályokat betartv, kiscsoportos foglalkozást beiktatva.

A biri csapat tagjainak már hiányzott az edzés Fotó: archív

Noha nincs megbízható információ arról, hogy a megyei együttesek közül bármelyik is „összejött” volna egy laza tréningre, mindazonáltal gyanítható, a Szabolcs csoport harmadik helyén táborozó Biri az elsők között lehet ebben a tekintetben…

– Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ezek a srácok egyébként is a futball szeretetéért játszanak, egyszerűen már hiányzott nekik – fogalmazott Dankó Zsolt, a Biri trénere. –Gyakorlatilag két hete nyüstöltek már a fiúk, hogy valamit csináljunk, én pedig beadtam a derekamat. Úgy beszéltük meg, hogy heti háromszor találkozni fogunk, és óvatosan, ötös csoportokban futunk, passzolgatunk, csakhogy ne felejtsük el, milyen érzés labdába rúgni.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .