A dühöngő járványnak sok vesztese volt, van és alighanem lesz – Mogyorósi Ádám egyike azoknak, akik megsínylik a kellemetlen következményeket.

A bajok itt kezdődtek: Mogyorósi Ádám lábtörést szenvedett csaknem egy éve Fotó: tudósítónktól

Az újfehértói futballista kálváriája csaknem pontosan egy éve kezdődött, amikor az Apagy elleni megye kettes mérkőzésen eltört a jobb külső bokacsontja. A huszonegy éves játékos súlyos „üzemi balesete” műtéti beavatkozást igényelt: lemezekkel, csavarokkal rögzítették a sérült testrészt. Visszatérése után sokáig jól „működött a szerkezet”, mígnem a  Nyírerdő Kupa teremtorna januári selejtezője során egy rossz lépés miatt elkezdte nyomni a vas a lábát, így lőttek a folytatásnak: a támadó megyei első osztály (a Fehértó ugyebár menetközben feljutott…) tavaszi idényének márciusi felfüggesztéséig már nem is lépett pályára.

Újabb operációra lenne szükség, hogy a csavarokat és a lemezt kivegyék, ennek eredeti időpontja időpont február 19-én volt – Mogyorósi Ádám viszont megbetegedett, így ez meghiúsult. Kerek egy hónappal elodázódott a műtét, akkor pedig már tombolt a koronavírus járvány, ami teljesen bizonytalanná teszi, mikor feküdhet kés alá.

– Egyet tehetek, ki kell várjam, hogy véget érjen a járvány és kijelöljenek egy új dátumot, amikor kórházba vonulok – fejtegette Mogyorósi Ádám. – Mivel érthetően jelenleg csak a legsürgősebb műtéteket vállalják, ez attól tartok, jócskán odébb van még. Nagy balszerencse, mert ha februárban túlestem volna rajta, mára elfelejtetem az egészet. Az igazán szörnyű, hogy egyáltalán nem tudok semmit csinálni, ami most odáig fajult, hogy a járás is nehéz, futásról például szó sem lehet. Hál’ istennek nem vagyok hízékony típus, de azért felszaladt egy-két kiló,  ez még nem veszélyes, próbálok figyelni a kajára, aztán minél hamarabb visszatérni a csapathoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .