Anno 1995 augusztusában, az NB III. Tisza-csoport harmadik fordulója előtt „érdekes dolgok” történtek Kisvárdán.

Egy legendás kisvárdai csapat, Komáromi György (álló sor, bal szélen) Fotó: magánarchívum

Minderről a feledhetetlen emlékű, korán az égi focimezőre távozott Golyán István adott hírt a Nagykálló elleni meccs beharangozójában – az Új Keletben a „Lelketlen kisvárdai betörök” írásban.

NB III. Tisza-csoport: 3. forduló (1995)

Kisvárda—Nagykálló
V.:
Kormos (Nyitrai, Dávid)
Kisvárda,
Golyán István technikai vezető: Szerdán éjjel hívatlan látogatók jártak Komáromi György lakásában, és az elvitt „szajré” mellett néhány fontos jegyzettől szabadították meg a vezetőedzőt. Betörő urak! Ha már ily „kedvesek” voltak, legalább az iratokat szolgáltatnák vissza valami úton-módon. A sajnálatos kitérő után mit mondhatnék a mérkőzésről? Szerfelett szerencsés lenne, amennyiben nem érné be döntetlennel a csapat, elég volt már ebből kettő. Isten ments, hogy lekezeljük a Nagykállót, nem vagyunk abban a helyzetben. Azzal biztathatjuk magunkat, hogy Czap végre letöltötte eltiltását, így ő is elkezdheti a bajnokságot. Lipták, aki belázasodott a BÉVSC elleni meccs napján és vírusos betegségen esett át, már jobban van, feltehetően pályára is lép.
Nagykálló,
Boda Mihály

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .