Szabó Gábor, az Eurosport magyar nyelvű csatornájának riportere facebook bejegyzésben reagált a penyigei sportegyesület cselekedetére.

A penyigei csapat katlanjára szánt pénz most másra kell – az összeg visszautalása országos visszhangot kapott Fotó: facebook/penyigese

Ahogy arról már hírt adtunk, a megyei harmadosztály Szamos csoportban szereplő csapat – a koronavírussal vívott küzdelem közepette – visszautalja az államnak a pálya felújítására szánt jelentős támogatást.

„Őszintén szólva fogalmam sem volt, hogy Magyarországon létezik Penyige nevű település – írta saját közösségi oldalán Szabó Gábor. – Ha ma reggel kellett volna odautaznom, azt sem tudtam volna merre induljak. Viszont most így hallva, hogy visszaküldték a focipályára elnyert több mint 100 millió forintos támogatásukat, mert másutt most ennek a pénznek jobb helye van, szóval most már tudom, hogy ott nagyon rendes emberek élnek. Akikre nagyon büszkék lehetünk.

És úgy hiszem, ha egyszer elmúlik ez a rettenet, akkor el kéne oda menni, és fel kéne újítani azt a pályát. Nem közpénzen, hanem inkább közadakozásból.

Mert ők tényleg megérdemlik.”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .