A megyei első osztályú futballegyletek vezetői közül magasan Kozma Attila a legrégebben regnáló elnök, aki 1993 óta irányítja a Baktalórántházát.

Nagy kérdés, mikor népesül be újra a baktai öltöző Fotó: tudósítónktól

Így, persze megélt már ezt-azt az életben, no meg a fociközegben, mindazonáltal számára is tanulságokkal szolgál a világméretű járvány,

– Úgy gondolom, újra bebizonyosodik, hogy mi magyarok „a” mindenhez is értünk – állapította meg Kozma Attila, a baktai egyesület elnöke. – Mi értünk a politikához, a szép nőkhöz, természetesen a futballhoz, és úgy néz ki, most már az egészségügyhöz is rendelkezünk kellő affinitással. De jó lenne, ha ez tényleg így lenne! Mint választott tisztségviselő, azt hiszem, az első mindenki számára, hogy tartsuk be azokat az utasításokat, előírásokat, amelyet kapunk, segítsünk azokon az embertársainkon, akik erre  bármilyen formában rászorulnak. Biztos, hogy drasztikus kihatásai lesznek a jelenlegi állapotnak a szociális, gazdasági szférára egyaránt, persze, egyelőre még senki nem tudja, mit hoz a holnap.

Kozma Attila szerint elodázhatatlan, hogy a futball valamennyi megyei szereplője átértékelje a tervezett jövőt.

– Aki ismer, tudja, hogy a futball, a sport iránt mennyire elkötelezett vagyok, de mindez a mai helyzetben csak sokadlagos tényező. Bízom abban, hogy ha leesik a korona az emberek fejéről, a labdarúgók, vezetők megállnak egy pillanatra és rájönnek, mennyi fontosabb dolog van az életben. Azt is hiszem, vallom, a megyei fociban új időszámításnak kell kezdődni, ami elkerülhetetlen. Valószínű a labdarúgás perselyében nem csak zizegni, hanem csörögni fog a forint! Mást nem is tehet senki, mivel az eddig a futballt támogató önkormányzatok, gazdasági társaságok is nehéz idők előtt állnak. És, hogy mikor fog újra pattogni a labda? Meggyőződésem, ezt csak egy valaki tudja: a Mindenható! Mint minden esetben, annyit javasolhatok, bízzunk az Úrban!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..