A foci most háttérbe szorult, a bajnokság szünetel, hogy meddig arról felettébb eltérő vélemények láttak már eddig is napvilágot. Jelenleg Tarpán is más a téma…

Szécsi Szabolcs (középen) is csak reménykedik abban, hogy lesz bajnoki folytatás – valamikor Fotó: szabolcsfociinfo

A megyei első osztályú futballcsapat játékosai is legfeljebb otthon mozoghatnak, miközben legfeljebb bizakodhatnak, hogy egyszer, valamikor visszatérhetnek a pályára.

– Az április lesz a mérvadó, május elejére fogunk látni valamit, addig tetőzni fog a járvány – osztotta meg gondolatai Szécsi Szabolcs, tarpai polgármester, a futball nagy barátja. A legfontosabb, hogy az emberek minél zökkenőmentesebben túléljék ezt a kritikus időszakot. Egyelőre nehéz futballra gondolni is, nyilván várjuk, nagyon szeretnénk, ha már ott tartanánk, hogy a folytatásról beszéljünk, de most nem ez a legfontosabb. Sokkal inkább az, hogy az emberek szófogadóan, türelmesen, toleranciát gyakorolva, egymást segítve vészeljék át a következő heteket, hogy aztán reményeink szerint minél hamarabb visszatérjen minden a régi kerékvágásba.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .