Nehéz megülni a fenekén annak, akit reggel felhúznak, majd estig ezerrel pörög. Székelyi Norbert, a Nyírbátor futballistája a szobafogságot sem láblógatással tölti.

Székelyi Norbert próbált kedvet csinálni a fiataloknak a futballmentes napokra Fotó: tudósítónktól

A huszonnyolc esztendős játékos – aki nyáron a bajnokságot nyert Nyírvasváritól érkezett a feljutásra pályázó bátori egylethez – próbálja a maximumot kihozni a rendkívüli helyzetből.

– Megmondom őszintén, nagyon nehezen telnek a futballmentes napok – taglalta Székelyi Norbert. – A megszokott ritmus, amikor edzés edzés hátán, közben a kisebb korosztálynak tréninget tartani, bajnoki mérkőzés nekik, bajnoki meccsek nekem, szóval nehéz bármi jót is mondani erről a helyzetről, nem könnyű most a labdarúgónak sem. Pici öröm az ürömben hogy a Nyírbátorral győzelemmel zártuk az utolsó bajnoki meccset, amely személy szerint is jól sikerült: két gólt is szereznem a csapatnak köszönhetően, így vágtam neki ennek az előre nem várt szituációnak. Hogy mire is számítok, mikor lesz újra foci? Nagyon nagyon remélem, hogy minél hamarabb, noha ugye ezt nem mi döntjük majd el. Mi csak két dolgot tudunk tenni: imádkozunk, hogy hamar átessünk ezen az egész a szörnyűségen. a másik pedig, nem hagyjuk hogy  történtek kizökkentsenek a mindennapi edzésből. Annyit tudunk tenni amit a lehetőségeink engednek, amíg lehet a szabadban, erdőben fussunk, vagy otthon a kertben, jobb esetben a lakást kissé átalakítjuk edzőteremmé. Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok!

Székelyi Norbert az alant látható felvétellel nem fitogtatni akarta magát, sokkal inkább inspirálni az ifjakat. Ha már a pályán erre momentán nincs esély…

– A videót pedig küldenem minden foci szerető emberkének, ha már most ez a trend, hogy WC-papírral kell dekázni. Próbáltam inkább színesíteni és pár trükköt beletenni, hogy a fiatalok kedvet kapjanak gyakorolni!

És akkor imhol a videó: dekázás Székelyi Norbert módra

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .