Az olyan edzésmenő csapatok számára, mint az Újfehértó, különösen furcsa érzés, hogy teljes keret tétlenségre van ítélve.

A kék mezes újfehértóiak bíznak a pozitív fejleményekben Fotó: tudósítónktól

Persze, nem kérdés, hogy ez most elkerülhetetlen, miközben a megyei első osztályú futballegylet teljes tagsága is igyekszik betartani az előírt regulákat.

– A többi csapathoz hasonlóan nálunk is megállt az élet, egyenlőre várjuk a fejleményeket – közölte Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője. – Természetesen az edzéseket is felfüggesztettük és egyenlőre nincs semmilyen egyéni edzésprogram, mivel a játékosok és családjaik egészsége mindennél fontosabb. Személy szerint rettentően bízom benne, hogy ha csúszva is, de befejezzük az idényt, mivel csak a pályán elért eredmények alapján lehet igazságosan eldönteni a helyezéseket. Ezek dolgok viszont nem rajtunk múlnak. Várjuk a jelzést, hogy újra munkába állhassunk és bízunk benne minél kevesebb megbetegedéssel megússza ezt nem csak a csapat hanem az egész ország. Addig is mindenki vigyázzon magára és a szeretteire!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..