Elkapta a tavaszi rajtot a Nyírmeggyes: a megyei első osztályú futballcsapat négy fellépéséből kettőt megnyert, így bár a tizenötödik, vagyis kiesőhelyen tanyázik – „hátba csapta” a közvetlen riválisokat.

A nyírmeggyesi sorfal egy ideig még biztosan nem áll újra össze Fotó: facebook/balkányseszurkolóioldal

A felzárkózási akciónak azonban egyelőre vége, és egyelőre ember nincs, aki megmondaná, egyáltalán mikor léphet ismét színre bárki is…

– Nem tudunk egyebet tenni, várjuk mi lesz ennek az egésznek a vége, bízva a pozitív fejleményekben – adott hangot reményének Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője. – Azok a játékosaink, akik katonák, vagy éppen rendőrök jelenleg is szolgálatban vannak, ezúton is üzenem nekik, hogy vigyázzanak magukra! A többiek ki hol, továbbra is a munkahelyen állnak helyt, a fociól pedig kevés szó esik, ez most őszintén szólva mellékes. Mindenesetre sajnálom, hogy így alakult, mert jól kezdtük a szezont, igaz, meg is dolgoztak érte a fiúk. A folytatás? Nem mi rajtunk múlik, majd eldöntik az illetékesek, egy biztos: észhez kell térni, mert ez nem játék!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .