Egyszer minden véget ér – a vészhelyzet is! Az optimizmus drága kincs ezekben a napokban, szerencsére akadnak, akik a pozitíz gondolkodást részesítik előnyben,

Biztos, ami biztos: a milotai pályán serényen dolgoztak vasárnap Fotó: facebook/milotase

A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő milotai futballcsapatnál is megállt az élet, bár ez sem teljesen igaz, vasárnap például „rendbe rakták” a megpihent pályát.

– Elcsendesültek a futballpályák, sokan tanácstalanok, de ez a helyzet most, tudomásul kell venni: olyan időket élünk, amikor a sor végére került a foci – osztotta meg gondolatait Elek László, a Milota edzője. –  El kell fogadnunk a mostani helyzetet, ráadásul zárt kapunál és nézők nélkül még ezen a szinten is értelmetlen az egész. Azokat a csapatokat sajnálom, amelyek beleölték jóval több energiát és pénzt a téli felkészülésbe és átigazolásokba. Majd májusban lesz a legrosszabb, mikor már meleg lesz és még akkor sem léphetnek pályára a csapatok. Biztos, hogy át kell értékelni mindent és valószínű a vezetők által meghozott döntés nem minden csapatvezetőnek fog tetszeni. De bár már ott tartanánk, hogy újra edzésbe lehessen állítani a csapatot és hétfőn tippelni a hétvégi bajnoki meccsekre. Eljön ez is egyszer, csak türelmesen és pánikmentesen ki kell várni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .