Baj van. Ami nyilván már nem újdonság, gyakorlatilag a koronavírus járvány miatt kialakult vészhelyzettel fekszik és kel mindenki. A mándoki futballegyletnél is forgatókönyv készült arról, miként mentsék a menthetőt…

A piros mezes mándoki csapat tagjai egyelőre heti három egyéni futóedzéssel próbálják tartani a kondit Fotó: Imre Mónika

Mármint, hogy a harmadik pozícióban posztoló megyei első osztályú csapat futballistái legfőképpen az egészségüket óvják, másfelől a kondijukat is igyekezzenek megőrizni.

– Sajnos, nálunk már a Kisvárda II. elleni utolsó bajnoki mérkőzés előtti napon két játékos is negyven fokos lázzal maradt otthon, Vezdel Ivánt pedig nem engedték át az ukrán határon az elmúlt szombaton, mert a lázmérésnél harmincnyolc fokos volt a testhőmérséklete – jelezte Mirgai László, a Mándok edzője, hogy a gondok már korábban elkezdődtek. – Mindemellett Ari Attilát egy vírusos gyulladás támadta meg, azt gondolom, ezek is mutatják, hogy jó döntés volt, hogy félbeszakadt a bajnokság. Jelen állás szerint három hétig heti háromszor mindenkinek el kell végezni azokat a futóedzéseket, amelyekkel az állóképességet szinten tudják tartani, remélem, mindenki a saját érdekében meg is tartja majd. Három hét múlva meglátjuk, milyen lesz a helyzet, és újra értekezünk a vezetőkkel a hogyan továbbról. Ahogy a híreket halljuk, hónapokig is eltarthat a járvány, akár még júliusig, augusztusig is elhúzódhat legrosszabb esetben, így nem sok esélyt látok a bajnokság befejezésére. De a remény hal meg utoljára, addig is mindeni vigyázzon magára, szeretteire, mást nem tudunk tenni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .