A Sényő-Carnifex NB III-as  futballcsapata a hétvégi, eleddig utolsó bajnoki fordulóban szabadnapos volt, így egy tavaszi fellépés után (amelyen Tállyán 1–0-ra nyerni tudott…) érte a bajnokság felfüggesztésnek híre.

A sényői pálya kész a folytatásra – nagy kérdés, ez mikor lesz Fotó: tudósítónktól

Noha nem játszott, így is az előkelő negyedik helyen „vert gyökeret” a szabolcsi klub, más kérdés, lesz-e és ha igen, mikor folytatás.

– Reméljük a legjobbakat! – fogalmazta meg sokak érzéseit Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Egy olyan dologba csöppentünk bele, amiben még nem volt részünk és reméljük nem is lesz soha többet! Nyilván mindenki tudja, hogy mit és hogyan kell csinálni. De közben pedig mindenki tanácstalan, mivel senki nem volt még ilyen helyzetben. Betartjuk a kormány által kérteket és előírtakat, próbálunk minél fegyelmezettebben viselkedni, hiszen közös érdek, hogy mielőbb véget érjen ez a rémálom.

– Egy pici foci: az UEFA bejelentette, elhalasztja az Eb-t. Ezt azért már sejteni lehetett. Ez jó!! Hiszen így időt nyerünk a bajnokságok, nemzetközi kupák és pótselejtezők befejezéséhez. Az UEFA döntés előtt született meg az MLSZ határozat, miszerint határozatlan időre felfüggesztenek minden bajnokságot. Nem irigylem az ott dolgozókat sem, mert ha nem tudjuk befejezni a bajnokságot olyan döntést kell hozniuk, ami biztosan sokaknak fájni fog. De nyilván azért vannak felelős beosztásban, hogy kezeljék a nehéz szituációt. Nem irigylem őket, nincsenek könnyű helyzetben. A legjobban akkor járnánk, ha be tudnánk fejezni a bajnokságot és nem a fehér asztalnál dőlne el csapatok sorsa. Reméljük be tudjuk fejezni a pályán a szezont!

Bár a jövő, leginkább a bajnokság sorsa kérdéses, Imrő László szerint nem állt meg teljesen az élet, a „kármentésre” törekednek.

– Magunk részéről addig is heti három alkalommal egyénileg elvégzendő futó, erősítő és lépcsőző programot készítünk a fiúknak, amit próbálunk különböző videós gyakorlatokkal színesíteni. Ilyen helyzetben mi sem voltunk még, ezért reméljük hasznos programot készítünk a fiúknak. Senkinek nem egyszerű ebben a bizonytalanságban, ugyanakkor szeretnénk a legkisebb „károkkal” átvészelni ezt az időszakot. Reméljük hamarosan folytatódik a tavaszi szezon. Bizakodunk, várakozunk és reméljük a legjobbakat. Mindenki vigyázzon magára és környezetére!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .