Aki látta futballozni a ma névnapját ünneplő Kósa Józsefet, annak nem szükséges kisregényt írni arról, mekkora spílernek számított fénykorában.

Kósa József (balról) vérbeli irányító volt Fotó: szon.hu

Az ötvennégy éves klasszikus irányító labdáinak szeme volt, szabadrúgásaiból „gólhegyek” születtek: a Mátészalka és a Kisvárda csapatának tagjaként az NB III-as mezőnyből is felfelé lógott ki, holott anno nem piskóta focisták rohangáltak a pályákon. A jelenlegi edzők alighanem sírva csókolgatnák az anyaföldet, ha csak egy hasonló képességű játékosuk lenne…

– Sokan fejezték ki jókívánságukat, amit ezúton is köszönök szépen – tolmácsolta üzenetét a jelenleg az Ópályi megye kettes együttesénél edzőként ténykedő Kósa József. – Kár, hogy most furcsa időket élünk, amióta az eszemet tudom, ilyet még nem éltem meg, de alighanem mások sem. Nagyon sajnálom, hogy leállt a bajnokság, hiányzik a futball, viszont az egészség a legfontosabb. Azért bizakodó vagyok, talán hamarabb véget ér a járvány, mint azt jósolják, és így lesz még lehetőség tavasszal bajnokit játszani.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .