A bajnokság eddigi legnagyobb, és meglehet, sokáig utolsó dobását hajtotta végre a Kálmánháza, amely idegenben „kapta el” (2–3) a megye kettő Pannónia Zrt. csoport elitjéhez tartozó Rakamazt.

Sramkó Dominiknek „kijárt” már a két gól Fotó: magánarchívum

A szombati összecsapás előtt a táblázat tizennegyedik helyén állomásozó kálmánházi brigád nyerőembere (persze, a többiek nélkül nem jöhetett volna létre a szezon egyik, ha nem a legvisszhangosabb bravúrja…) a huszonegy éves Sramkó Dominik volt, aki két gólt hintett. A középpályás számára a sors – szó szerint duplán – törlesztett a korábbi megannyi balszerencsés fellépésért…

– Már magam alatt voltam, hogy a szezonban szinte semmi nem sikerült: olykor centikkel ment mellé a lövésem, vagy valaki mindig menteni tudott, nem akart összejönni a gól – vázolta Sramkó Dominik, hogy eddig nem bizonyult a szerencse kegyeltjének. – De most aztán! Ráadásul egyet jobbal, a másikat ballal rúgtam, a csapat pedig nyert, úgyhogy egy szavam sem lehet. Kotricz Zoltán játékos-edző úgy engedett ki minket a pályára, hogy nincs veszteni valónk, élvezzük a focit, ugyanakkor szigorúan, fegyelmezetten védekezzünk. Mindenki szívét-lelkét beleadta, amikor pedig vezetést szereztem, elhitte a társaság, hogy meg lehet fogni a Rakamazt. Zárt kapu ide vagy oda, a a hideg is kirázott,  hogy ennyire jól alakult a meccs. Sokan gratuláltak, még az ellenféltől is, akik között barátaim vannak.

Alighanem a kálmánháziaknak a legrosszabbkor jött a bajnokság felfüggesztése, mindazonáltal Sramkó Dominik szerint (is) jelenleg akadnak fontosabb tényezők a futballnál.

– Első az egészség, mindenki vigyázzon magára! Jól sikerült a felkészülés, építkezhettünk volna erre a bravúrra, most viszont új helyzet állt elő, alighanem kezdhetünk majd mindent előröl, de mindez másodlagossá vált, aztán egyszer csal lesz foci megint…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .