Rohamosan közeleg húsvét, a feltámadás ünnepe, amit megelőzött Nagyecsed, amely idejekorán hosszú hajrát indított – felfelé araszolva a tabellán.

Angyal Norbert megfordult a Cigándban is, mielőtt Balkányba, majd az Ecsedhez igazolt  Fotó: cigándse

A megyei első osztályú futballcsapat ugyan a számára megkésett tavaszi nyitányon (a Baktalórántháza elleni rajt tolódott…) elvérzett a Kisvárda II. otthonában, bár az eddig történtek ismeretében ez minden csak nem dráma. A Kemecse, majd a Tiszakanyár legyűrésével viszont az őszi tizenharmadik két hellyel feljebb tornázta magát az immár Siti Ferenc irányította brigád. Mégpedig több új játékossal soraiban, akik közül Angyal Norbert két gól berámolásával lendített a szatmáriak szekerén szombaton, midőn a kanyári fellépést 5–3-as győzelemmel sikerült behúzni.

– Bár nem volt egyszerű történet a Balkánytól az Ecsedhez igazolnom télen, emiatt sokáig bizonytalannak tűnt a sorsom, hamar sikerült beilleszkedni, a csapatba – árulta el Angyal Norbert. A debreceni nevelésű, huszonhét éves támadó sokszoros utánpótlás válogatott, aki szerepelt az NB III-ban és a második vonalban is. Az ősszel balkányi színekben nyolc, az Ecsedben kétszer köszönt be az ellenfeleknek, szóval legutóbb tízre kerekítette góljai számát az aktuális idényben.

Alighanem hasonló alakítást remélnek tőle továbbra is, hogy angyali nyugalommal értékesítse lehetőségeit.

– A Kisvárda II. elleni meccset betegség miatt kihagytam, végül is nem hangzik rosszul, hogy azóta kétszer is nyertünk. Maradjunk annyiban: a kanyári pálya állapota nem igazán kedvezett a focinak, az első félidőben jobbára szenvedtünk, a szünet után szerintem jobban bírtuk kondival. Gólt szerezni mindig öröm, persze, jókor jött most is, pláne, hogy győzelemhez segíthettem a csapatot. Nyilván erre törekszem később is, mert az Ecsed többre képes annál, minthogy a bennmaradásért harcoljon. Aztán ki tudja, mit hoz a folytatás…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .