A helyzet kétségtelenül rendkívüli, de nem példa nélküli. Jelenleg a koronavírus miatt szünetel a bajnokság, míg 2013 márciusában az időjárás okozott óriási káoszt, olyannyira, hogy egy hónapig nem léptek pályára a megyei csapatok.

Így festett a nyírpazonyi pálya 2013 márciusában Fotó: szon.hu

Ama bizonyos tavaszi szezonban, csaknem napra pontosan hét éve, március 9-én annak rendje és módja szerint megrendezték a kiírt mérkőzéseit, majd csak április 4-én folytatódott a küzdelemsorozat. Négy teljes  fordulót halasztottak el az egész országot sújtó ítéletidő miatt, amely napokra megbénította az életet.

Akkor, tehát 2013-ban június elsején ért véget a szezon, a rend kedvéért, a Kemecse – soraiban többek közt Szabó Attila kapussal, Ádámszki Róberttel, Balogh Gyulával, Homann Richárddal, Karkusz Anasztázzal, vagy éppen Ruska Tamással – nagy fölénnyel, a második Nyírmadával szemben tizenöt pontos előnyt felhalmozva végzett a megyei első osztályú bajnokság élén.

Az elhalasztott találkozókat erőltetett menetben, májusban hétközi, illetve ünnepi játéknapokkal (május 1., pünkösd) pótolták az „élvonalban”, míg a megye kettőben június 16-án zárult az évad. Utóbbiban szintén ünnepi fordulók beiktatásával „érték utol” magukat az érintett csapatok.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .