Alighanem egy hónapra „táppénzre” vonult Mátrai Norbert: az Újfehértó télen igazolt frontembere az Ibrány elleni megyei első osztályú bajnokin dőlt ki – mint arról beszámoltunk, mentő szállította el a pályáról.

Amikor még Mátrai Norbert (sötét mezben) vígan nyargalászott, majd megtörtént a baj az Ibrány elleni meccsen Fotó: Kulcsár Béla

Noha még csak négy forduló csengett le a tavaszi idényből, a huszonkét éves futballista számára már ez a röpke időszak is emlékezetesen alakult. Bő gy hete mesterhármassal segítette győzelemhez a fehértói csapatot a Tarpa elleni mérkőzésen, a szombati – Nyíregyházán letudott fellépésen – pedig ijesztőnek tűnő sérülést szenvedett a második félidőben.

– Felugrottunk fejelni az ellenféllel, aki pont a bal bokámra érkezett a stoplissal – taglalta a történteket Mátrai Norbert. – Elsőre nagyon megijedtem: erős fájdalmat éreztem, azt hittem szakadt, majd megnyugtattak, hogy talán nem annyira vészes a sérülés. Mondták, hogy muszáj mentőt hívni, szó se róla, elég gázul nézett ki a lábam., A röntgen után a doki közölte: zúzódott és megrepedt a bokacsont. Hazaengedett, egy hónapos pihenést ajánlott, úgyhogy most pihenek. Sokan érdeklődtek, köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, megpróbálom mielőbb összekapni magam!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .