Bár a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos állásfoglalására, döntésére még várni kell, az élet nélküle is megoldja a koronavírus miatt kialakult helyzetet.

Fotó: internet

Egyre több megyei egyesülettől érkezett ugyanis jelzés, hogy bezárják a sporttelepeket, megtiltva az edzéseket. Innentől pedig egyértelmű a szituáció: ha be sem lehet lépni a létesítménybe, nyilván bajnoki mérkőzéseket sem rendezhetnek az adott pályán.

Mindeközben például – az MLSZ március 16-án hozott döntéséhez, miszerint határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás-korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban) – igazodva a Várda Labdarúgó Akadémia kollégista játékosai is kiköltöztek a kollégiumból. „Mivel a megyei bajnokságban szereplő csapatunk nagyobb részét U19-es futballisták alkotják, ezért az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatóságának klubunk szóban már jelezte, hogy a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban szereplő második csapatunk a március 21-i, Vásárosnamény elleni idegenbeli bajnokira már nem tud kiállni. Ez ügyben a hivatalos értesítés hétfőn el is küldi majd klubunk az érintetteknek” – jelent meg a kisvárdafc hivatalos oldalán.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .