Szombat délben – a Nyíregyházán, zárt kapu mellett rendezett – Újfehértó–Ibrány mérkőzéssel megkezdődött a megyei első osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulója.

Az újfehértói Mátrai Norbert bokasérülés miatt szorult orvosi segítségre Fotó: tudósítónktól

Újfehértó–Ibrány 0–2 (0–2)

Nyíregyháza, v.: Jakab Gy. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Mátrai N. (Osikóczki I.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Tóth E.), Boros M., Veres D. (Tóth Sz.), Zámbó D., Pallai B., Daróczki P., Torma T. (Dénes K.),  Edző: Piskóti Zsolt. Ibrány: Kopasz J. – Kiss P. (Pápa S.), Majoros Á., Nagy D., Csáki J., Somogyi T. (Pápa Sz.), Kovács G., Jeddi B., Somogyi M. (Bakosi M.), Varga K., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás. Az újfehértóiak számára balszerencsésen alakult a mérkőzés: az első félidőben Veres Dávid fejsérülést szenvedett, a szünet után pedig Mátrai Norbertet – egy ütközés követő követő bokasérülés miatt – mentő szállította el a pályáról. Gól: Csáki J., Varga K. Ifi: 2–4.

Piskóti Zsolt: – Azzal kezdeném, hogy gratulálok Ibránynak mert akaratban és játékban is felülmúltak ma minket. Tamás barátom nagyon jó taktikával és harci szellemmel küldte fel csapatát, amihez mi csak asszisztáltunk, pláne az első félidőben. Annyit hozzá tennék, hogy két súlyos sérülést szenvedtünk el úgy, hogy sárga lap nélkül folytatódott a játék és azt gondolom, a fejsérülést illik megnézni, bárki is vezesse a meccset!

Kiss Tamás: – Sajnos, az Újfehértó elleni meccsünk ismét súlyos sérüléssel járt, mielőbbi gyógyulást kívánunk Mátrai Norbertnek és Veres Dávidnak! Mindemellett parázs hangulatú meccset játszottunk, amelyen úgy gondolom, a helyzetek alapján abszolút rászolgáltunk a győzelemre. További sok sikert a Fehértónak! Zsoltika, a barátság örök!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .