Egy tizenkilenc éves kapus, nevezetesen Juhos Kevin Gergő kivédte a Kölcse szemét a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tavaszi nyitányán. Amit a Nábrád edzője, Végh András sem felejtett el „megénekelni” a lefújás után.

Mester és tanítványa: Végh András edző nyugodtan támaszkodhat a nyitómeccsen remeklő Juhos Kevin Gergőre Fotó: magánarchívum

Márpedig a Szovjet becenéven ismert tréner tudja miről beszél, elvégre korábban ő is cerberusként szolgálta az egyesületet. Szóval, Juhos Kevin Gergő fogott, mint a zöld festék, a kiesés megúszásáért hajtó Nábrád pedig 3–1-re legyűrte a középmezőnyhöz tartozó Kölcsét. Más kérdés, az ifjú titán esetében nem előzmény nélküli ez az alakítás: olyannyira nem, az élvonalbeli Budapesti Honvéd korosztályos együttesénél megfelelt a próbajátékon, a család viszont nem tudta vállalni, hogy a folytatás érdekében a fővárosba költözzön.

– Nem ez volt az első meccsem a „nagyok” között, már korábban is helyet kaptam a kezdőcsapatban, legtöbbször, azért mert, sajnos nagyon hiányos volt a keret, viszont most először voltam a felnőttcsapatban kapus! – szolgált eleddig rejtélyes részletekkel Juhos Kevin Gergő. Akinek története nem nélkülözi a váratlan fordulatokat… – Eredetileg ez a posztom, viszont mióta Nábrádon focizok, az elmúlt három évben hátvédként szerepeltem. Úgy gondolom, a mezőnyben is tudtam már bizonyítani, de eddigi pályafutásom során ez volt a legjobb kapusteljesítmény, amit nyújtottam. A meccs után a nézőktől a mesterig mindenki gratulált! Végh András nyilatkozata pedig külön jól esett hiszen, emellett a következő bajnokira is bizalmat szavazott nekem – kapusként.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .