A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton. Valamennyi mérkőzés zárt kapus lesz.

A Németh Attila (labdával) vezényelte apagyi csapat Geszteréden folytathatja bajnoki menetelését Fotó: Hegedüs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 17. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Rakamaz (3.)–Kálmánháza (14.)

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – Hazai pályán természetesen győzni szeretnénk. Remélem, hatékony támadójátékkal rukkolunk elő, ami csapatunk egyik nagy erénye.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Többet vártam a múlt heti mérkőzéstől, saját magunkat okolhatjuk a rossz rajt miatt. Most pedig a sérültjeink, betegeink és eltiltottjaink száma is növekedett. Egy nagyon erős Rakamazhoz látogatunk, ahol az esélytelenek nyugalmával játszhatunk. Jó pályán, jó csapat ellen élvezni kell a játékot és keményen küzdeni, hogy bárhogy is alakuljon, emelt fővel jöhessünk le a porondról.

Kállósemjén (4.)– Nyírlugos (15.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenképpen győzni akarunk.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Az esélytelenek nyugalmával érkezünk, de talán megszorongathatjuk a Semjént.

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Tiszavasvári (6.)–Nagykálló (5.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – A tabellán előttünk lévő csapatokat eddig nem sikerül legyőznünk. A hétvégén azon leszünk, hogy ez a tendencia változzon.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A múlt heti második félidei játékunkra lehet építeni, de az nem fér bele, amit az első játékrészben műveltünk!

Nyíribrony (8.)–Kótaj (1.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – A két csapat nem azonos célokért küzd, egyértelműen a Kótaj az esélyes, de megteszünk mindent, hogy minél szorosabb eredményt érjünk el.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A nyíribronyi katlanban mindig nehéz az élet, ettől függetlenül a három pontért megyünk.

Bököny (16.)–Tiszalök (13.)

Fábián István, a Bököny edzője: – A legutóbbi meccs sem volt egyszerű, a következő pedig számunkra legalább olyan nehéz, egyben nagyon fontos lesz.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Mindent meg fogunk tenni a győzelemért idegenben is! Tudom, mire képesek a srácok és azt is, hogy meg tudnak felelni az elvárásainknak. Azon kell dolgoznunk, hogy minél hamarabb kijöjjön a lépés és egy eredményes szériát  produkáljunk. Sűrű az alsóház, minden mérkőzésnek döntő jelentősége lesz a bennmaradás szempontjából.

Levelek (11.) –Kék (9.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – A  heti visszajelzések alapján a csapat játékosainak többsége átérezte, hogy lemaradásunk van minden téren, ezt valamilyen módon pótolni kell!

Fabók István, a Kék edzője: – Nem sikerült valami über frankóra a hétvégi premierünk. A játékosaim teljesen maguk alatt voltak, mert a meccs végi regeneráló páleszből szinte alig fogyott. Ilyen csudát én még nem láttam. Igaz, a régi jó dolgokból már nem maradt semmi! Újabb rangadóra készülünk, ahol óriási érdeklődésre számítunk, hisz elővételben már elfogyott két darab belépőjegy is! Rengeteget gyakoroltuk a VAR utáni játék helyzet újrakezdését, akár három nap múlva is, a kontakt nélküli gólörömöt: email és sms formájában, és próbáltuk a tömeg látszatát úgy elkerülni, hogy a játékosok otthon maradtak!

Geszteréd (12.)–Apagy (2.)

Géczi István, a Geszteréd játékos-edzője: – A vendégek a mérkőzés esélyesei, de hazai pályán remélem mindent el fogunk követni azért, hogy ne csak egy simán kipipált csapat legyünk az Apagy számára.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Mindkét csapat jól kezdett! Nem gondolom, hogy könnyű dolgunk lesz, sőt… Koncentráltaknak kell lennünk a kapu előtt, ha tudjuk hozni a Levelek ellen mérkőzésen az első félidőben mutatott játékunkat, akkor örülhetünk a végén!

Encsencs (7.)–Nyírbéltek (10.)

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Idegenben eredményesebbek vagyunk ebben a szezonban, mint hazai pályán, ezen a mérlegen már ideje lenne kozmetikázni. És még ötvenöt egyéb okom van rá, hogy miért kell nyernünk.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A nem túl kezdés után mindenképpen javítani szeretnénk a szomszédvári rangadón. A héten rendezzük sorainkat, tudjuk miben hibáztunk, ha sikerül ezeket orvosolni, akár még meglepetést is szerezhetünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .