A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton. Valamennyi mérkőzést zárt kapus lesz!

A világos mezes mátészalkaiak tavasszal harmadszor játszanak idegenben, ezúttal az éllovas Nagyhalász otthonában lépnek pályára Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 19. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Újfehértó (8.)–Ibrány (6.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen ellenfelünk elmúlt két meccsén tizenegy gól szerzett és egyébként is kombinatív, gyors támadó focit játszik az Ibrány. Ehhez megvannak a megfelelően képzett játékosok és egy remek edző, Kiss „Play” Tamás barátom személyében. Biztos vagyok benne, hogy színvonalas mérkőzést fogunk tudni játszani, ahol apróságok dönthetik el a három pont sorsát.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Először is szívből gratulálok az újfehértói különítmény elért díjaihoz, legfőképpen Piskóti Zsolt barátomnak, aki teljesen megérdemelte az év edzője elismerést! A szombati meccsel kapcsolatban abban biztos vagyok, hogy a megye egy egyik legszervezettebb, legalázatosabb csapatához látogatunk, amely rendkívül jól felkészített taktikailag és fizikailag egyaránt. Az őszből kiindulva nagy iramú találkozóra számítok, amelyen bízom benne, hogy a nüanszok a mi javunkra fognak dönteni.

(A mérkőzést a nyíregyházi stadionban rendezik, kezdés: 12 óra, ifi: 10)

Nagyhalász (1.)–Mátészalkai MTK (14.)

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Jó sorozatunkat szeretnénk hazai pályán is folytatni.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Úgy gondolom, az utolsó meccsen már csak a szerencsén múlt, hogy nem szereztünk pontot, ezért a héten erre meg rádolgoztunk és szombaton megpróbáljuk megszerezni első pontjainkat.

Baktalórántháza (13.)–Austria Juice-Vásárosnamény (4.)

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Tiszteljük a szombati ellenfelünket, de nekünk sokkal nagyon szükségünk van a három pontra, aminek megszerzése érdekében mindent meg is fogunk tenni. Ha a múlt heti mezőnyjátékunk jobb helyzetkihasználással párosulna, akkor képesek is lehetünk ezt elérni.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályú csapatok országos csúcsot állítottak fel az utóbbi öt fordulóban! A lejátszott negyven mérkőzésből egyetlen egy – a Tiszakanyár–Nyírmeggyes – végződött döntetlenre. Akár még büszkék is lehetnénk, ha a második ikszet mi érnénk el szombaton, mert már ez sem lesz egyszerű feladat.

Kisvárda II. (5.)–Mándok (3.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Szomszédvári rangadónak nevezhetjük a találkozót. Nagyon jó meccset várunk egy kiváló ellenféllel szemben.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Aki nyomon követi a megyei futballt, az tudja, hogy a Baktalórántházát idegenben és otthon is legyőzni nagyon nehéz. Ez nekünk sikerült, de borzasztóan meg kellett dolgozni érte, és ha ebben az összeállításban fog tudni játszani a Bakta, akkor még sok csapatnak fog borsot törni az orra alá. Ebből kell erőt merítenünk a következő mérkőzésekre: mindjárt a Kisvárda II. ellen, amely csapat pontot képes szerezni, az már bravúrnak számít. Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kézzel lépünk pályára. Aztán meglátjuk, ebből mi fog kisülni…

Tiszakanyár (16.)–Nagyecsed (12.)

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Nincs más hátra, mint előre, mindenképpen pontokat kell szereznünk!

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Szépen lassan kiegyenesedünk létszámban, utol fogjuk érni magunkat erőben is, ugyanakkor biztosíthatok mindenkit arról, hogy a Kanyár nem adja olcsón a bőrét. Sokkal nehezebb mérkőzésre számítok, mint amilyen a legutóbbi volt.

Nyírmeggyes (15.)–Nyírgyulaj (2.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A legutóbbi mérkőzésből mindenképpen erőt kell merítenünk, annál is inkább, mert egy bajnokaspiráns csapattal találkozunk. De ha úgy fogunk játszani, mint Tarpán, biztos vagyok abban, hogy otthon tartjuk a három pontot.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Saját bőrünkön tapasztaltuk, milyen egy kiesés ellen küzdő csapat otthonában játszani, éppen ezért minden meg fogunk tenni a sikeres szereplés érdekében.

Balkány (10.)–Tarpa (9.)

Antal István, a Balkány edzője: – A sikeres szereplés apró dolgokon múlik, mostanában ezek az apró dolgok nekünk nem jól alakulnak. Átbeszéltük a történteket és hiszem, nem esti mesét hallgattam a fiúktól, egyben remélem, kicsit jobbra fordul sorsunk és eredményesebbek leszünk.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Olyan mérkőzés vár ránk, amelyen mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy pozitív eredménnyel távozzunk. A többi eldől a pályán…

A Kemecse–Fehérgyarmat mérkőzést március 25-én rendezik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .