A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit játsszák szombaton.

A bravúros győzelemmel rajtoló kék mezes demecseri együttesre vérbeli Fotó: Imre Mónika

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 17. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Nyírmada (12.)–Tuzsér (11.)

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Ez a mérkőzés sem lesz könnyű, mert úgy gondolom, egy jó Tuzsér látogat hozzánk. Ráadásul már sérülések, eltiltás hátrál minket, viszont nagy szükségünk van a pontokra.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagyon kevés hiányzott csak a pontszerzésünkhöz a hétvégén. Ahhoz viszont, hogy a későbbiekben fel tudjuk borítani a papírformát, egy Pátroha szintű csapattal szemben, minimálisra kell csökkenteni az egyéni hibáink számát és csapat szinten is sokkal nagyobb koncentrációra, fegyelmezettségre van szükség! A szombati ellenfelünk, hozzánk hasonlóan, szintén vereséggel kezdte a tavaszt, így úgy gondolom, hogy hazai pályán egy újabb fiaskót nem engedhetnek meg maguknak Szőke Pista „tanítványai”! Ebből adódóan, nagyon harcos, kemény mérkőzésre készülünk a madai kiruccanásunk alkalmával, és ha nem is annyira mint Tuzséron, augusztusban, de azért szeretnénk „meglepni” a hazaiakat a nemzeti ünnepünk előtti délutánon!

Ópályi (14.)–Pátroha (4.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Hivatkozhatunk itt arra, hogy idény eleji forma, meg, hogy rossz a pálya, esik az eső, fúj a szél, én úgy gondolom két dolog fontos: egy, mennyire tudok focizni, kettő, mennyire akarok. Beszélhetünk bármiről, ha ebből két tényezőből az egyik hiányzik, már megette a fene az egészet. Mivel fiatalemberekről van szó, az nem létezik, hogy legalább 60-70 percet ne tudjanak végiggürizni egy meccsen!

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégén a célunk újra a három pont megszerzése, ennek szellemében készülünk a mérkőzésre.

Dombrád (6.)–Nyírkarász (2.)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára, a tét súlya nem mi vállunkat nyomja, így teljesen felszabadultan futballozhatunk a focit játszó Nyírkarász ellen.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A nyitófordulóban jól játszottunk, sok helyzetet kialakítottunk, mégis pont nélkül távoztunk. Most nem bánnám, ha rosszul játszanánk csak győzelemmel térjünk haza, akkor is, ha lesznek hiányzóink!

Ladányi TC (13.)–Gergelyiugornya (7.)

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Az igazság az, ha ismét olyan tutyimutyi játékkal rukkolunk elő, mint a nyitányon, akkor felsülünk.

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Nehéz mérkőzésre számítunk, annál is inkább, mert ősszel a Ladány megtréfált minket hazai pályán. Újabb hiányázónk lesz, eltiltás miatt Balogh Tibort nélkülözni kényszerülünk, ráadásul tudjuk, hogy ellenfelünknek is nagyon kellenek a pontok, de mi sem feltartott kézzel érkezünk.

Őr (9.)–Fényeslitke (10.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A hétvégén ki kell köszörülni a csorbát, nincs mese, itthon nyerni kell!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Jól indult a tavaszi szezon, ha a hiányzókat sikerül pótolni, a bevethető játékosok ugyanazzal a hozzáállással lépnek pályára, mint legutóbb, akkor meglepetésre is képesek lehetünk.

Demecser (5.)–Gyulaháza (1.)

Zsoldos Tamás, a Demecser játékos-edzője: – Reménykedünk a jó folytatásban. Akárcsak Vaján, a szombati mérkőzésen is mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a megbeszélteket végre tudjuk hajtani és ismét kedvező eredményt érjünk el.

Szabadnapos: Vaja, Szabolcsveresmart

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .