A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik szombaton.

A Jánkmajtis–Terem mérkőzést semleges pályán rendezték a tavaszi nyitányon, él a remény, hohy ezúttal senki nem kényszerül költözni Fotó: Imre Mónika

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 17. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Szatmárcseke (16.)–Csengersima (6.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A nagyon jól rajtoló Sima ellen hazai pályán, ha akarunk még valamit elérni ebben a bajnokságban, meg kell szereznünk a három pontot.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nehéz meccsre számítok, mert a Csekének minden pontra szüksége van és nyilván nagyon fog küzdeni ennek érdekében. De mi a három pontért megyünk!

Kölcse (11.)–Vámosoroszi (1.)

Simon Csaba, a Kölcse edzője: – Az esélytelenek nyugalmával készülünk a mérkőzésre, remélem, az időjárás kedvezni fog és nem sártengerben kell majd futballozni.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Azt remélem, hogy a játékosok továbbra is fegyelmezettek, motiváltak maradnak, mert a héten az egy ritmusú kontrákat nem biztos hogy tudjuk majd gyakorolni. Legutóbb ünnepeltük a győzelmet, szülinapot, Zoltánokat, bízom benne, hogy ezen a hétvégén is lesz miért összeülni meccs után!

Nyírvasvári (8.)–Nábrád (13.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Nem könnyű feladat a kiesési zónából menekülő csapatok ellen játszani, ráadásul a Nábrád egy megnyert mérkőzéssel a háta mögött érkezik hozzánk. Mi pedig most is ragaszkodunk az elveinkhez és mindent megteszünk a győzelem érdekében.

Végh András, a Nábrád edzője: – Bízunk benne, hogy a hétvégi produkciónkat tekintve tudunk valami hasonlót nyújtani. Az igazat megvallva egy ponttal már maximálisan elégedett lennék.

Kocsord (4.)–Nagydobos (9.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Természetesen itthon akarjuk tartani a hátom pontot, mást el sem tudok képzelni. Maximálisan bízom a srácokban, ráadásul a jelek szerint az új igazolások is beváltak.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Jó kezdés után szeretnénk eredményesen folytatni szereplésünket. Ezzel együtt nagyon nehéz meccsre számítok a jó erőkből álló hazai együttes ellen.

Jánkmajtis (3.)–Milota (10.)

Della Sándor, a Jánkmajtis edzője: – Remélem, jobban fognak koncentrálni a fiúk, mint a legutóbbi meccsen, és nem adunk két gólos előnyt az ellenfélnek, mert nem szabad ennyire játszani tűzzel.

Elek László, a Milota edzője: – Jelenleg a tisztes helytállásban bízhatunk, mivel még most sem lesz teljes a keret munkahelyi elfoglaltság és eltiltás miatt, ami nekünk nagyon nagy érvágás. Megpróbáljuk minél jobban megnehezíteni a hazai csapat dolgát és meglátjuk ez mire lesz elég.

Nyírcsaholy (5.)–Terem (5.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – A csapat nevében elnézést kérek a Csengerbe minket elkísérő szurkolóinktól az első félidőben mutatott enervált játékért! Nem lesz könnyű mérkőzés a Terem ellen, de hazai pályán szeretnének megszerezni a három pontot. Ehhez össze kell kapjuk magunkat és jobban kell játszani mint a múlt héten! Bízom benne, hogy ezt a srácok is így érzik!

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szeretnénk olyan szoros eredményt elérni, mint az őszi meccsen, aztán majd meglátjuk ebből mi sül ki.

Hodász (14.)–Csenger (2.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ha átmentjük a múlt heti formánkat és nem veszítjük el a mérkőzést, akkor jól fog esni a József napi koszt, amiből jut a vendégeknek.

Osváth Sándor, a Csenger csapatmenedzsere: – Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, de számunkra csak a győzelem elfogadható.

Beregdaróc NAP-ÉP (12.)–Tisztaberek (7.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A hétvégén hazai pályán már szeretnénk elkezdeni a bajnokságot, ha már a Csengersima ellen pihentünk egy jót… De ezért sokat kell majd melózni!

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A tavaszi rajtunk nem lesz könnyű, mert ellenfelünk szerintem jól erősített a télen. De remélem, a nyitófordulóban mutatott formájukból hagytak nekünk is valamit, aztán a jövő héttől megkezdhetik a pontgyűjtést.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .