Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság kedden tartotta hagyományos gáláját, amelyen az elmúlt esztendő legjobbjait díjazták.

Az elmúlt esztendő legjobbjai Fotó: szabolcsfociinfo.hu

A nyíregyházi eseményen Kvaka Árpád megyei igazgató, valamint Baracsi Endre, Borsodi László, Nagy Miklós és Varga Béla társadalmi elnökségi tagok jelenlétében kilenc kategóriában nevezték meg a 2019-as esztendőben kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat, csapatokat, edzőket, illetve játékvezetőt. Továbbá a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye labdarúgásáért/dr. Szabolcsi József díjat is átadták.

A legjobb játékvezetőnek járó elismerést Kosztyu János a megyei első osztályú egyesületek edzőinek szavazatai alapján érdemelte ki. Annyi talán elárulható, az általánosan elfogadott spori egyhangú „pontozással” vitte el a pálmát.

Az újfehértóiak képviseltették magukat a legnépesebb küldöttséggel, nem véletlenül: a szakmában szemtelenül fiatalnak számító, 27 éves Piskóti Zsolt a felnőtt, míg Dankó Zsolt az utánpótlás edzők mezőnyében részesült a kitüntető figyelemben.

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság díjazottjai: a 2019. év legjobbjai

Az év legjobb játékosa: Ladányi Dávid (Nagyhalász). Az év utánpótlás játékosa: Szilágyi Patrik (Mátészalka). Az év csapata: Nyírgyulaj. Az év utánpótláscsapata: Tisztaberek U19. Az év női egyesülete: Nyíregyháza Spartacus. Az év felnőtt edzője: Piskóti Zsolt (Újfehértó). Az év utánpótlás edzője: Dankó Zsolt (Újfehértó). Az év játékvezetője: Kosztyu János. Az év aktívája/Kocsis Sándor díj: dr. Hozdik László. Szabolcs-Szatmár-Bereg labdarúgásáért/dr. Szabolcsi József díj: Szécsi Szabolcs (Tarpa).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .