Feczkó Tamás szombaton ünnepelte névnapját: egy szakvezetőhöz méltóan – meccsnapon. Emígyen a Diósgyőr edzője meglehetősen népes muri közepébe csöppent: a prímán teljesítő élvonalbeli együttes – több mint nyolcezer néző előtt – az Újpestet fogadta és természetesen nyert.

Feczkó Tamás (középen) igazán emlékezetes névnapot ünnepelhetett Fotó: Szabó Krisztián

Természetesen, mivel a napi évben játszott – majdnem teljes – nyolc forduló alapján a Diósgyőr mindenkit lepipált a teljes NB I-es mezőnyben: a legjobb eredménysort felmutatva élen áll a tavaszi tabellán! Mindennek tetejébe a legtöbb gólt szerezte 2020-ban!

Feczkó Tamással a kispadon szárnyal a borsodi kirakatklub, amely a „rendes” táblázaton az ötödik helyen állomásozik, messze a kiesőzónától, ahol az elmúlt években tartósan leragadt.

– Tartottunk egy nyolcezres bulit, ami nagyon jól sikerült az Újpest ellen – fogalmazott Feczkó Tamás. – Nem sok edző mondhatja el magáról, hogy egy teljes ultratábor felköszönti a névnapján! Nagyon sok megható dolgot kaptam már a szurkolóktól ebben a szűk fél évben, amióta a csapatot irányítom, természetesen ez is rendkívül jól esett. Borsodban is nagyon sokan köszöntettek fel, de felemelő érzés, hogy bárhol dogozom, hogy otthon sem felejtették el, honnan indultam. Személyesen tapasztalom, hogy megnőtt a Diósgyőrbe látogató szabolcsi drukkerek száma, aligha gondolt volna korábban bárki erre. Sikerorientált játékosokkal dolgozhatok, akik ki voltak éhezve eredményes szereplésre. Télen úgy tudtuk megerősíteni a csapatot, hogy versenyhelyzet alakult minden egyes poszton, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .