Az élet más területén, no meg a magyar futballban gyakran rinyálnak az érintettek, ha bármilyen nehézségekbe ütköznek. A kifogások keresése, a siránkozás helyett Gergelyiugornyán (és még néhány településen…) megmutatták: nincs lehetetlen, csak éppen meg kell fogni a lapát a végét, akkor pedig kisebbfajta csodákra képes az emberfia.

Így festett a gergelyiugornyai pálya, melyet játékra alkalmassá varázsoltak Fotó: facebook

Siralmas állapotba került a gergelyiugornyai a pálya, melyen tócsa „hegyek” éktelenkedtek a megye kettő Nyírerdő csoport hétvégi tavaszi nyitány előtt. A Nyírkarász elleni összecsapást mégsem odázták el, dolgos kezek ugyanis munkához láttak. Nem volt nokedli meló…

– Szombat délelőtt szakadt az eső, délután szólt Czirják Józsi elnök, hogy menjünk le a pályára, próbáljunk valamit tenni, mert áll rajta a víz –taglalta a történteket Balogh István, gergelyiugornyai szakosztályvezető. – Három vezetőségi tag, plusz a fiam nekiláttunk, vödrökkel felfegyverkezve takarítottunk, majd vasárnap reggel fél héttől még két órán keresztül a sáros latyakot hordtuk le. Úgy beszéltük meg, hogy a meccset mindenképpen lejátsszuk: fel sem merült, hogy elvigyük máshová, szurkolóinkat  nem akartuk megfosztani ettől a rangadótól. Végül is a spori engedte a játékot, ha nem is volt százszázalékos állapotban a talaj, de alkalmasnak ítélte. Hab a tortán, hogy nyertünk is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .