Több mint öt hónap után tért vissza Gagyi Sándor a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatának kapujába. Mégpedig úgy, ahogy a cerberusok nagy enciklopédiájában elő vagyon írva: a tavaszi nyitányon nullára hozta le a Tállya elleni mérkőzést!

Gagyi Sándor  visszatérése a lehető legjobban sikerült Fotó: tudósítónktól

Szeptemberben rájárt a rúd a sényői játékosokra: előbb Kapacina Kevint, néhány nappal később Gagyi Sándort mentő szállította el a pályáról. A hálóőr alig hat percet töltött a pályán a Tiszaújváros elleni  összecsapáson, amikor egy balul végződött ütközést követően súlyos vállsérülést szenvedett.

– Beszakadt az izom a bal vállamon, műteni szerencsére nem kellett, ugyanakkor öt hétig gyógytornára jártam, igazából csak a felkészülés januári kezdetére épültem fel teljesen – érintette a hosszúra nyúlt kényszerpihenőt Gagyi Sándor. – Szabályosan ki voltam már éhezve, hogy újra a kapuba álljak, mert a télen ugyan védtem edzőmeccsen, de a bajnoki egészen más.

És lőn világosság, a huszonhét éves portást a Tállya elleni idegenbeli rajton ismét kezdőként vetette be a szakmai stáb. A szabolcsi brigád 1–0-ra nyert (Kapacina Valer a 13. percben villant győzelmet érő lövéssel…), emígyen a negyedik helyre rakétázott a Keleti csoport tabelláján.

– Örültem, hogy ott lehettem a csapatban, annak meg pláne, hogy nem kaptam gólt – pendítette meg a legfontosabb tényt Gagyi Sándor. – Igazából egy komolyabb dolgom akadt, a második félidőben egy közeli lövést kellett hárítanom: jól zártam a szöget, az ellenfél játékosa pedig belém rúgta a labdát, mert egyébként a védelmünk nagyon prímán muzsikált. Ráadásul, amit gyakoroltunk, az a szögletvariáció sült, ezzel a góllal nyertünk. A kapusoknak akkor a legjobb, amikor nullára hozzák le a meccset és még néhány bravúr is becsúszik. Na, erre most nem volt szükség, de majd legközelebb…

Videó: Amikor a sényői Lakatos László egy kölcsönkért bringával eltekert a három ponttal Tállyáról

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .