Szó se róla, nem holmi tucatteljesítménnyel ugrott neki a tavaszi idénynek Dávid Róbert: a csengeri csatár mesterhatost „tett le az asztalra” a Nyírcsaholy ellen 7–1-re megnyert megyei másodosztályú mérkőzésen!

Dávid Róbertnek már most van miről mesélni kislányának Fotó: magánarchívum

Mondhatni, a harmincéves futballista csak ott folytatta, ahol az ősszel abbahagyta. Már „féltávnál” fölényesen vezette a Kelet-Magyarország csoport góllövőlistáját, erre a tavaszi nyitányon még rátett egy lapáttal. A másik csengeri gólfelelős, Margitics László sem maradt csendben, ő szerzett vezetést a Csahollyal vívott hazai összecsapáson, a többit Dávid Róbert intézte: zsinórban hat gólt berámolva – ötöt az első félidőben hintve.

– Pályafutásom során sohasem szereztem még hat gólt egy meccsen, pláne nem mesterhatost – tartott gyors számtanórát Dávid Róbert, aki immár harmincháromszor volt eredményes az idény során. És még hol a vége? – Négy volt a legtöbb, úgyhogy lesz majd miről beszélnem, amikor abbahagyom. A szombati meccsen a szerencse kegyeltje voltam: bárhol álltam a kapu előtt, a labda mindig oda pattant, persze hogy berúgtam, elvégre a csatárt a gól minősíti! Egyébként, ha hiszik, ha nem, nem az a lényeg, hogy hányszor találok be, a csapat nyerjen, ez a fontos. Na meg, hogy elérjük a célt: bajnok és újra megye egyes csapat legyen a Csenger!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .