A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a Keleti csoport tizennyolcadik, tavaszi nyitófordulójában Tállyán lépett pályára.

A kék mezes sényői együttes a Tállya otthonában kezdte a tavaszi idényt Fotó: tudósítónktól

A kiesés megúszásért hajtó borsodiak otthonában az első húsz percben egyértelműen a Sényő dominált, amely  szép kombináció után Kapacina Valer góljával vezetést szerzett. A vendégek lendületben maradtak, újabb lehetőségeket dolgoztak ki, de a befejezésekbe hiba csúszott. A félidő derekán kiegyenlítődött a játék, a felbátorodott Tállya is eljutott a vendégek kapujáig.

A szünet után magára húzta ellenfelét a látogató, amely végül küzdelmes mérkőzésen fontos három pontot szerzett, amiért alaposan megszenvedett.

NB III.: Keleti csoport: 18. forduló

Tállya–Sényő-Carnifex 0–1 (0–1)

Tállya, 400 néző, v.: Tóth T. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Hadházi D., Fabu M., (Fenyőfalvi), Lakatos L. (Barcsay M.), Szokol Zs., Boros D., Farkas M., Lizák B. (Barta G.), Kapacina V. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kapacina V.

Imrő László: – A szezon eleji forma és játék egy roppant jól előkészített pályán.  Mindkét csapat az első perctől kezdve győzelemre játszott, az első félidőben a szerzett gólon kívül talán több lehetőségünk volt, mint a hazaiaknak, a szünet után kiegyenlített játék jellemezte a mérkőzést, kisebb-nagyobb lehetőségekkel. Megszenvedtünk a három pontért.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .