Vasárnap további öt mérkőzést rendeztek a megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójában.

A sárga mezes kemecsei csapat lendületben, más kérdés, hogy a meccset a Nagyecsed nyerte Fotó: Imre Mónika

Ibrány–Tiszakanyár 7–3 (3–0)

Ibrány, 200 néző, v.: Pethő P. Ibrány: Kopasz J. – Pápa S. (Bakosi M.), Kiss P., (Kiss T.) Majoros Á., Nagy D. (Tóth N.), Boros I., Somogyi T., Kovács G., Jeddi B., Somogyi M., Pócsi B. Játékos-edző: Kiss Tamás. Tiszakanyár: Révész D. – Bacsó A., Jánvári D., Bodnár G. (Ujj K.), Varga D., Vicickó L. (Pásztor A.), Illés A., Rézinger B., Molnár Zs., Soós T., Nagy Á. (Birke Cs.). Edző: Ember Roland. A hazaiak a második félidőre eldöntötték a mérkőzést, majd egy fokozattal visszakapcsolva is megérdemelten nyertek. Gól: Nagy D. 3, Pápa S., Kovács G., Somogyi M., Bakosi M., illetve Vicickó L., Illés A., Varga D. Ifi: 2–1.

Kiss Tamás: – Örülök, hogy a hazai pályán ismét győzelemmel örvendeztettük meg szép számú közönségünket. A második félidő utolsó negyede miatt van hiányérzetem, de összességében abszolút megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Külön gratulálok a két fiatal, Pápa Sándor és Bakosi Máté első góljához felnőtt bajnoki mérkőzésen!

Ember Roland: – Az első félidőben nőnap alkalmából akár virágot is kaphattunk volna, mert úgy játszottunk, akár a kislányok, ezzel nagyjából itt el is ment a meccs. A szünet után nyíltabb játékot vállaltunk be, aminek az lett az eredménye, hogy gólokat tudtunk szerezni, és több helyzetet kialakítani, ezzel együtt viszont felborult az egyensúly, és az ellenfél is újabb gólokat tudott lőni, emellett több nagy lehetősége akadt. De legalább annyit elértünk, hogy a közönség jól szórakozhatott. Tanulnunk kell a hibáinkból, ugyanakkor gratulálok az Ibránynak! A hölgyeknek pedig erőt, egészséget kívánok!

Nagyecsed–Kemecse 1–0 (1–0)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Valu. Nagyecsed: Makó R. – Sarkadi G., Zámbó K., Ascsillán L., Nyíri Gy. (Bulyáki A.), Marinas (Nyíregyházi G.), Bulyáki K., Kóka R., Szabó B., Angyal N., Somlyai G. (Erdős M.). Edző: Siti Ferenc. Kemecse: Sánta T. – Nagy D., Bakó T., Gégény M. (Hubicsák), Tóth T., Madzin I., Hokk Á., Bernáth M., Sándor D., Hokk B., Szathmári D. Edző: Márton Péter. A helyzetek alapján megérdemelten nyert az ecsedi csapat. A második félidőt érthetetlen kapkodás jellemezte a jó Kemecse ellen, de ezek a legszebb győzelmek.  Gól: Szabó B. Ifi: 6–2.

Siti Ferenc: – Ezt a győzelmet legnagyobb szurkolómnak, édesanyámnak ajánlom, aki élete meccsét vívja! Remélem, ezzel a sikerrel hitet és erőt adtunk neki! Nem csak ebből az apropóból, de sok boldog nőnapot kívánok a gyönyörű hölgyeknek, plusz a csapat mellett rengeteget tevékenykedő Tengyel Zoltánnak és druszáinak sok boldog névnapot kívánunk.

Márton Péter: – Küzdöttünk becsülettel. Néha még jól is játszottunk. A kulcsjátékosok most pontatlanok voltak, és újból előjöttek az eddigi hibák, hogy a döntő szituációkban rossz megoldást választunk. Egy pontrúgás döntött.

Fehérgyarmat–Kisvárda II. 1–5 (1–1)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Kosztyu J. Fehérgyarmat: Jakocska Cs. – Kóczé Sz., Farkas S., Orosz F., Popovics N. (Szász), Sukály Gy., Antal R., Imre Zs., Szatke M., Kovács R. (Varga Á.), Imre M. (Cserepes).  Edző: Harbula Balázs. Kisvárda II. : Odincov – Szőr L. (Severnyov), Kovácsréti M. (Riznicsenko), Abov (Czene), Ene, Baranyai Á., Khimik, Schmid Á. (Atamasz)-, Hej V., Ivancso, Jelena R. (Illés). Edző: Nagy Sándor. Van olyan, hogy úgy érzi az ember, hogy ez „másik kávéház”. Fehérgyarmaton ma azt érzékelhettük, hogy mintha Frei-kávézóban szürcsöltük volna a feketét, miközben mi a „Kis cukihoz”, meg a „Pingvinhez” vagyunk ízben és árfekvésben is szokva. de egyébként ez jó így nekünk nagyon. Az ellenfél egy más galaxist képvisel, másik kávéházból jött, ahol mindig van szedvics is az asztalon. Muki barátunk, legyen békés te örök álmod!  Gól: Farkas S., illetve Khimik 2, Hej V., Kovácsréti M. (11-esből), Riznicsenko. (Tudósító: Papp Attila)

Harbula Balázs: – Sajnos, a „kinti” pályán nem működött a VAR-rendszer, így a gól érvényes lett.. Hatvan percig becsületesen tartottuk magunkat, de ez az ítélet demoralizáló volt és végül kitömtek minket. A vendégek győzelme megérdemelt és így bajnokesélyesek.  Jövő hétre remélem végre kiegyenesedünk!

Nagy Sándor: –  Irreális talajon reális eredmény. Nem értettem, hogy miért ezen a pályán kellett megrendezni a mérkőzést, mikor a Fehérgyarmatnak szenzációs állapotban lévő centerpályája van. Ehelyett olyan játéktéren kellett játszanunk amely sérülésveszélyes volt. Játékosaim teljes odaadással játszottak és ilyen különbséggel is megérdemelten győztek.

Mándok–Baktalórántháza 2–1 (1–1)

Kisvárda, 120 néző, v.: Sipos L. Mándok: Vasas G. – Balogh G., Dallos L., Baglyos L., Toldi A., Szabó T., Szabó M., Fodor A. (Ács Á.), Pallai G., Vezdel (Erős G.), Elek Á. Edző: Mirgai László. Baktalórántháza: Kőrösi N. – Lakatos I., Kántor L., Lakatos L., Ráti G., Fábri Z., (Molnár L.) Hajdu G. (Nagy T.), Csordás G., Rakóczi Zs., Ruska T. (Zámbori), Balogh P. Edző: Borza László. Küzdelmes meccsen kiszenvedte a győzelmet a Mándok, A házigazdák köszönik a Baktalórántházának, hogy hozzájárult a helyszínváltozáshoz. Gól: Pallai G., Toldi A., illetve Csordás G. Ifi: 2–3.

Mirgai László: – Nagyon harcos, jól játszó Baktát sikerült legyőzni. Ami biztató, hogy hátrányból is tudtunk fordítani, viszont bosszantó, hogy a végén többször is lezárhattuk volna a mérkőzést, de elszórakoztuk a helyzeteket. Ezzel együtt csak gratulálni tudok a fiúknak. A győzelmet Tamás Zoltán vezetőségi tagnak ajánlja a csapat névnapja alkalmából!

Borza László: – Ma semmiképpen nem érdemeltünk vereséget, de az a hiányzó plusz az nálunk nem volt meg, ezért nem sikerült, sajnos pontot szerezni. Egy egynél mérkőzéslabdát hibáztunk, az ellenfél viszont berúgta a sajátját.

Balkány–Nagyhalász 1–4 (0–0)

Balkány, 50 néző, v.: Major O. Balkány: Hegyes B. – Szűcs Z., Hüse S., Misák S., Lakatos J., Kovács A. (Kékesi A.), Burkus D., Vidoven M. (Huszár S.), Gali V. (Patalenszki), Csatári Á., Varga B. Edző: Antal István. Nagyhalász: Dukát P. – Csáki B., Ladányi D. (Lippai A.), Bartha Z. (Csáki J.), Kató I., Hajzer L. (Ludánszki), Hudák M., Nagy N., Tóth G. (Horváth M.), Varga D., Tóth V. Játékos-edző: Ludánszki István. A nagyon mély talajhoz képest jó iramú meccset játszottak a felek. Gól: Lakatos J., illetve Hajzer L., Tóth V. (Nagy R.), Kató I., Nagy N.Kiállítva: Szűcs Z. (66. perc). Ifi: 0–5.

Antal István: – Egy nullig és a kiállításig egész jól játszottunk, majd az emberelőnyt a rutinos Nagyhalász magabiztosan kihasználta.

Kropkó András egyesületi elnök: – Mély talajú pályán hátrányból sikerült megfordítani a mérkőzést, ezúton szeretnénk – hölgy szurkolóink nevében –megköszönni a hazaiaknak a nőnapi ajándékot! Gratulálok mindkét csapatunknak az elért eredményhez.

Videó: A kisvárdai Kovácsréti Márk 11-esből szerezte a vendégcsapat harmadik gólját a Fehérgyarmat otthonában (Plesu Ádám)

Szombaton játszották.

Tarpa–Nyírmeggyes 2–3 (2–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Papp F. Tarpa: Cip J. – Lakatos B., Balogh Gy., Törtei T., Ráczi I., Nadimov, Illés Gy., Kacsó R. (Ködöböcz N.), Djacsenko (Dudics I.), Ricsei F., Gál R. Edző: Varga Gyula. Nyírmeggyes: Hajzer T. – Szántó I., Nagy Zs., Scheibli M., Paragh M. (Batizi-Pócsi N), Nógrádi S., Folytán Z. (Sitku Á.), Gózner K., Szondi R., Török S., Drabik M. Edző: Körmös Miklós. Hamar kétgólos hátrányba került a Nyírmeggyes, amely innen állt talpra és bravúros győzelmet aratott. Gól: Törtei T. (11-esből), Rácz I., illetve Scheibli M. 2, Gózner K.

Varga Gyula: – Sajnos, hamar elhittük, hogy ez a meccs megvan nyerve. Ahelyett, hogy negyedóra után lezártuk volna a mérkőzést, rengeteg helyzetet elpuskáztunk, majd a folytatásban is sokat hibáztunk, így nem lehet focizni. Gratulálok a Meggyesnek!

Körmös Miklós: – Gratulálok a srácoknak! Kettő null után átvettük a kezdeményezést, az történt a pályán, amit elterveztünk, így azt gondolom, rászolgáltunk a győzelemre.

Nyírgyulaj–Újfehértó 2–0 (0–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Veres J. Nyírgyulaj: Oláh D. – Buka B., Tóth B., Kiss L., Fekete G., Kovács G. (Mezei B.), Vass I., Bagi Á., Gömze A. (Haburcsák B.), Varga J. (Kállai G.), Terdik Zs. Edző: Lukács Tibor. Újfehértó: Gégény B. – Kerecsen J., Mátrai N., Csizmarik Á. (Tóth E.), Boros M., Veres D. (Osikóczki I.), Dénes K., Zámbó D. (Zámbó R.), Pallai B., Daróczi P., Tóth Sz. Edző: Piskóti Zsolt. Jobbára mezőnyjáték jellemezte a két jó csapat csatáját, a hazaiak az utolsó negyedórában döntötték el a mérkőzést. Gól: Kiss L. (11-esből), Fekete G. Ifi: 4–1.

Lukács Tibor: – A tizennyolcadik fordulóban végre megkaptuk az első tizenegyesünket! Nagyon jól játszó ellenfelet sikerült legyőzni.

Piskóti Zsolt: – Sajnos, ezen a mérkőzésen a döntő szituációkban nagyon rossz döntéseket hoztunk. Kevés helyzet alakult ki, jól működött a taktikánk, a 70 percig az ellenfél nem igazán talált fogást rajtunk. A bekapott gól demoralizálóan hatott ránk utána már nem volt esélyünk. További sok sikert a Gyulajnak, köszönjük a korrekt játékvezetést.

Austria Juice-Vásárosnamény–Mátészalkai MTK  2–0 (2–0)

Tarpa, 170 néző, v.: Paráda. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Fehér M. (Bökönyi L.), Géczi I., Illés P., Filep R., Zán B. (Srjuba), Dascal, Deskó D., Lyáh A. (Berec G.), Szabó R. (Bancsi G.), Schmidt P. (Hornyák M.). Edző: Madalina György. Mátészalka: Szilágyi P. . – Szabó D. (Molnár Sz.), Szántó Z., Tempfli I., Feiér D., Farkas Z. (Szabó B.), Botos D., Petrohai M., Gergely M. (Nagy T.), Magyari M., Bodó L. Játékos-edző: Botos Alexandru. Zuhogó esőben, csúszós pályán mindkét csapat becsülettel tette a dolgát. Gól: Szántó Z. (öngól), Deskó D. Ifi: 7–1

Madalina György: – Az eredménnyel elégedettek lehetünk, a mutatott játékkal már kevésbé. Mentségünk talán az lehet, hogy a Mátészalka nem annyira rossz csapat, mint azt a jelenlegi helyezése mutatja. Meg kell becsülni az ilyen a győzelmet.

Botos Alexandru: – Érzésem szerint nem érdemeltünk vereséget, azt jelentette a különbséget, hogy a Namény élt a lehetőségeivel, mi pedig sajnos, nem.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .