Szombat délben, vagyis ebédidőben a Vásárosnamény–Mátészalka mérkőzés indította a megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulóját.

Szombat délben a – a Tarpán rendezett –  Vásárosnamény–Mátészalka mérkőzéssel kezdődött a hétvégi forduló Fotó: tudósítónktól

Austria Juice-Vásárosnamény–Mátészalkai MTK  2–0 (2–0)

Tarpa, 170 néző, v.: Paráda. Vásárosnamény: Szabolcsi M. – Fehér M. (Bökönyi L.), Géczi I., Illés P., Filep R., Zán B. (Srjuba), Dascal, Deskó D., Lyáh A. (Berec G.), Szabó R. (Bancsi G.), Schmidt P. (Hornyák M.). Edző: Madalina György. Mátészalka: Szilágyi P. . – Szabó D. (Molnár Sz.), Szántó Z., Tempfli I., Feiér D., Farkas Z. (Szabó B.), Botos D., Petrohai M., Gergely M. (Nagy T.), Magyari M., Bodó L. Játékos-edző: Botos Alexandru. Zuhogó esőben, csúszós pályán mindkét csapat becsülettel tette a dolgát. Gól: Szántó Z. (öngól), Deskó D. Ifi: 7–1

Madalina György: – Az eredménnyel elégedettek lehetünk, a mutatott játékkal már kevésbé. Mentségünk talán az lehet, hogy a Mátészalka nem annyira rossz csapat, mint azt a jelenlegi helyezése mutatja. Meg kell becsülni az ilyen a győzelmet.

Botos Alexandru: – Érzésem szerint nem érdemeltünk vereséget, azt jelentette a különbséget, hogy a Namény élt a lehetőségeivel, mi pedig sajnos, nem.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .