A megyei első osztály hétvégi, tizennyolcadik fordulójában három mérkőzést rendeznek semleges helyszínen – műfüves pályán.

A Fehérgyarmattól ősszel elköszönt Sii Ferenc a Kemecse elleni meccsen debütál az ecsedi kispadon – Nyírbátorban Fotó: Bereczki Zoltán

Mint arról már hírt adtunk szombaton Tarpán játsszák (kezdés: 12 óra) a Vásárosnamény–Mátészalka meccset, míg vasárnap Kisvárdán lesz „otthon” a Mándok, amely itt fogadja a Baktalórántházát (14 óra). Ugyancsak vasárnap (14 óra) – Nyírbátorban – csap össze a Nagyecsed és a Kemecse, mivel a házigazda szatmári egyesület is a helyszínváltozás mellett döntött.

A megyei másodosztály Nyírerdő csoportban – szintén vasárnap (14 óra) a rétközberencsi pályán tudják le a Pátroha–Tuzsér találkozót a tavaszi nyitófordulóban, míg a Kelet-Magyarország csoport szombatra (16 óra) kiírt Jánkmajtis–Terem mérkőzését Nyírbátorba „költöztették”. Ugyanakkor a pálya rossz állapota miatt elmarad a Tisztaberek–Hodász kilencven perc, melyet április 9-én pótolnak a felek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .