A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Szedlár János (sárga mezben) kezdésként idegenbeli fellépésen vezeti csatába az Encsencset Fotó: Imre Mónika

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tiszalök (12.)–Nyíribrony (8.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Az első néhány forduló mindenkinek nehéz lesz, hiszen a csapatok nagy része műfüvön játszotta a felkészülési mérkőzéseket – vagy sehol. Mi egyedül az utolsót játszottuk élő füvön, értek is minket meglepetések bőven, ám ezzel nem szabad foglalkoznunk. Szeretnénk csendben egyre fentebb lépkedni a tabellán, ennek érdekében szombaton, hazai pályán csakis a győzelem lehet a célunk!

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Szoros, harcos meccset várok, amelyen nagyon fontos lenne, hogy jól szerepeljünk.

Vasárnap

Nyírbéltek (9.)–Geszteréd (15.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A téli szünetben próbáltuk tovább építeni a csapatot, az edzőmeccseken elég pofásan néztünk ki, de nagyon jól tudjuk, egy bajnoki teljesen más. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Geszteréd is erősített, de szeretnénk megszerezni mindhárom pontot.

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – A Nyírbéltek az őszi idényben otthon igencsak jól szerepelt, ezért piszok nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk ponttal távozni.

Apagy (2.)–Levelek (11.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Szomszédvári összecsapással nyitunk, mint az utóbbi években, reméljük, hogy az eredmény is hasonló lesz. Fejben azt gondolom, rendben vagyunk, fizikálisan sincs gond, esetleg az időjárás szólhat bele a dolgunkba. Készülünk, várjuk a rajtot, jó mérkőzésre számítok!

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Szomszédvári rangadóval kezdünk, amit kevés munka előzött meg részünkről, úgyhogy lutri lesz az egész…

Kék (10.)–Bököny (16.)

Fabók István, a Kék edzője: – Itt hívnám fel néhány játékosom figyelmét: a hétvégén bajnoki, az igazolások rendben, izgalomra semmi ok! Csak azt tudom mondani, a felkészülés pompásra sikeredett, ami köszönhető a csillagok megfelelő együtt állásának, és a forint euró paritásának. Van kriokamránk Balmazból, gyorsan növő műfüvünk Újpestről. Van három csíkos gála ruhánk a style miatt, szülés utáni kocka hasunk Norbitól a közérzetért, és az elengedhetetlen 50 fokos Béres csepp Sanyi bától a megfelelő hangulatért! Mi bajunk lehet?

Fábián István, a Bököny edzője: – Szeretnénk sikeresen kezdeni.

Kótaj (1.)–Tiszavasvári (6.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Sikerült a téli felkészülés, miközben beépültek az új játékosok, első hazai meccsünkön pedig győzelemmel szeretnénk kiszolgálni közönségünket.

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – A felkészülés során több alkalommal megnéztem a Kótaj mérkőzéseit és elmondható, hogy a téli igazolásaiknak köszönhetően tovább erősödött. A két csapat jelenleg – sajnos – nincs egy súlycsoportban, ezért „tehermentesen” játszhatunk a hétvégén, ugyanis a hazaiaknak a céljuk elérése érdekében sokkal több veszíteni valójuk van, főleg hazai pályán.

Nagykálló (4.)–Kállósemjén (5)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A csapat nagy része becsülettel végig csinálta a téli felkészülést. Sajnos, pár játékosnak még fel kell nőnie ehhez az osztályhoz! Bízom a hazai jó rajtban.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Szomszédvári rangadó, amely soha nem egyszerű mutatvány. De azért győzni szeretnénk és bízom a fiúkban.

Nyírlugos (14.)–Rakamaz (3.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Az első mérkőzéssel kapcsolatban nem mondhatok mást: a tisztességes helytállás lehet a célunk.

Hidegh Lajos, a Rakamaz edzője: – A szezon első fellépése mindig különleges, annyi bizonyos: nagyon nehéz mérkőzéses természetesen győzni szeretnénk.

Kálmánháza (13.)–Encsencs (7.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Mindenki várta már ezt a pillanatot, hogy elinduljon a szezon tavaszi folytatása. A felkészüléssel kapcsolatban vegyes érzeseim vannak, sajnos, a legtöbb edzőmérkőzésen mindig voltak hiányzóink. Igy akadnak számomra is kérdőjelek a csapat összetételét illetően vasárnapra. Szeretnénk már az első tavaszi bajnokin pontokat szerezni, tavaly sikerült, bízom benne, hogy hazai pályán ezúttal is mi kerülünk ki győztesen a küzdelemből, amiért keményen meg kell majd dolgoznunk.

Szedlár János, az Encsencs játékos-edzője: – Nem volt zökkenőmentes a felkészülés, meglátjuk, hogy sikerül az előadás.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .