A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A Mátészalka elleni nyírbátori fellépés után ezúttal Kisvárdán lesz „otthon” a piros mándoki együttes Fotó: Imre Mónika

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 18. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Tarpa (9.)–Nyírmeggyes (15.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – A tabella sűrűség miatt nem fér bele egy újabb hiba, ugyanakkor az előző kör eredményei is bizonyítják, hogy nincs lefutott meccs. Minden fellépést nagyon komolyan kell venni, főleg egy olyan csapattal szemben, amely mindent megtesz a kiesés elkerülése érdekében. Éppen ezért nehéz találkozóra számítunk, de pozitív eredménnyel.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A hétvégén nagyon fontos mérkőzés vár ránk, különösen annak tudatában, hogy nekünk minden egyes pontra szükségünk van. Nehéz lesz, de ha fegyelmezett teljesítménnyel rukkolunk elő, hátul pedig jól zárunk, bármi megtörténhet.

Nyírgyulaj (2.)–Újfehértó (8.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az elmúlt fordulóban negatív meglepetést szolgáltattunk, ezek után nincs más lehetőségünk, nyerni kell.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A bajnokság egyik legerősebb csapatához látogatunk, ahol igazából nincs sok veszíteni valónk, felszabadultan játszhatunk. Természetesen azért szeretnénk megnehezíteni a hazaiak dolgát, de ehhez mindenkitől a maximumra lesz szükség!

Austria Juice-Vásárosnamény (4.)–Mátészalkai MTK (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – A hétvégi játékunkkal nem érdemeltünk győzelmet, de a vereség sem volt benne a mérkőzésben. A gyengébb játékunkban az időjárás és a pálya is szerepet játszott, szombaton ugyancsak nehéz meccsre számítok, de most legalább a körülmények jobbak lesznek, így reméljük, hogy gyarapítjuk a pontjaink számát.

Botos Alexandru, a Mátészalka játékos-edzője: – Tudom hogy a csapat sokkal többre képes annál, mint azt elmúlt két meccs eredménye mutatja, remélem hogy a srácok ezt minél hamarabb bebizonyítják.

(A mérkőzést Tarpán rendezik, kezdés: 12 óra)

Vasárnap

Nagyecsed (13.)–Kemecse (11.)

Siti Ferenc, a Nagyecsed edzője: – Hazai pályán – kicsit elcsúszott bemutatkozással – egyetlen célunk lehet.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a télen megerősített Nagyecseddel szemben, ráadásul új kapitányuk nyilván hajtani fogja a csapatot. Ami minket illet, az elmúlt két meccsünk eredménye nem feltétlenül tükrözi híven a valóságot. Éppen ezért a mérkőzést eldöntő szituációkat magunk felé kell billenteni, és sikeresek akkor lehetünk.

(A mérkőzést Nyírbátorban rendezik)

Ibrány (6.)–Tiszakanyár (16.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Hazai pályán végre mindenképpen nyerni szeretnénk.

Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – A héten is tesszük a dolgunkat, vasárnap pedig szeretnénk gyarapítani pontjaink számát.

Fehérgyarmat (7.)–Kisvárda II. (5.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Szerintem sokkal erősebb a Kisvárda II., mint tavaly volt. Támogatom, hogy ők alanyi jogon egy osztállyal feljebb játszanak. Nekünk most kivételesen három eltiltottunk van és ki tudja hány sérült lesz vasárnapra. Mindenesetre, ha nyerünk énekelni fogok egy szép számot az öltözőben a fiúknak. Muki bá’, Isten nyugosztaljon!

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de szeretnénk tovább menni azon az úton, amin most járunk.

Mándok (3.)–Baktalórántháza (12.)

Mirgai László, a Mándok edzője: – A védekezésünket egyértelműen stabilabbá kell tennünk, ha sikeresek szeretnénk lenni a Bakta ellen. A támadójátékunk már egész jól működött legutóbb, a kettőt viszont feltétlenül egyensúlyba szükséges hozni, ha meg akarjuk szerezni a három pontot.

Borza László, a Baktalórántháza edzője: – Bízom abban, hogy nem ismétlődik meg a múlt heti katasztrofális teljesítményünk, csak ebben az esetben van lehetőségünk eredményesen szerepelni vasárnap.

(A mérkőzést Kisvárdán rendezik)

Balkány (10.)–Nagyhalász (1.)

Antal István, a Balkány edzője: – Ha kijavítjuk hibáinkat, márpedig tudjuk, miben kell fejlődni, akkor lesz keresnivalónk a nagyon rutinos, összeszokott Nagyhalász ellen. Ez a meccs alighanem vizsgafeladat lesz fiataljaink számára.

Kropkó András, a Nagyhalász elnöke: – Mély talajú pályára számítunk, ami egyértelműen a védekező csapatnak kedvez. Ugyanakkor reméljük sikerül átmenteni a múlt heti, idegenben mutatott formánkat, továbbá fegyelmezett hozzáállással ismét pontokat szerezhetünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .