A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit játsszák a hétvégén.

Az augusztusi Demecser–Vaja meccs „visszavágója” következik vasárnap Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra, ifi:

Vasárnap

Gyulaháza (1.)–Őr (7.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Nagyon jó csapathoz látogatunk, ráadásul a felkészülésünk „gyengusra” sikeredett, mindemellett a hétvégén bál lesz, úgyhogy röviden és tömören: „ideális” állapotban leszünk a nyitómeccsen…  De legalább még megvagyunk, manapság már ez is nagy szó.

Fényeslitke (12.)–Ladányi TC (13.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Január tizenötödike óta készülünk, szeretném, ha a nyitómérkőzésen az elvégzett visszaköszönne.

Kertész Milán, a Ladányi TC edzője: – Nagyon bízom abban, hogy nem dolgoztunk hiába, mindenképpen szeretnénk jól kezdeni a szezont. Bár tudjuk, nem lesz egyszerű, mert egy erős Litkéhez látogatunk.

Gergelyiugornya (8.)–Nyírkarász (2.)

Balogh István, a Gergelyiugornya szakosztályvezetője: – Mivel a bajnokcsapat jön hozzánk, nehéz mérkőzésre számítok! Télen megpróbáltuk megerősíteni a keretet, jól csengő nevekkel már akadnak, de csapatként még kell egy kis idő, hogy összeálljunk! A téli edzőmeccseken volt, hogy nokedlik voltunk, máskor láttunk biztató jeleket. Van három eltiltottunk, ez is nehezíti a dolgunkat. Bízom a sikeres rajtban, ha az égiek is úgy akarják, remélem a közönség is jó meccset láthat, amelyen sikerül kicsikarni a győzelmet.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A nagyon jó erőkből álló „kis Namény” otthonában kezdjük idegenbeli hadjáratunkat, ami rendkívül nehéz lesz, mivel ellenfelünk talán a legjobban erősített télen. Ráadásul már két Szilágyi van a csapatban, ami biztos nem hátrány! A mi felkészülésünk felemásra sikeredett, több távozó volt mint érkező, ennek az eredménye „ki is jött”, mert minden edzőmérkőzést elbuktunk. Tehát reméljük, ettől csak jobb jöhet, de hátha a sors visszaad valamit az őszi nyitófordulóban történtekből.

Dombrád (4.)–Ópályi (14.)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Azt mondhatom, öt éve, amióta itt vagyok, ilyen felkészülést még nem vezényeltem le. Gyakorlatilag ificsapattal fogjuk végig vinni a tavaszt, remélem, közben nem történik semmi fennakadás, és talán kerül mészhidrát is a pályára vasárnap…

Kósa József, az Ópályi edzője: – Mit is mondhatnék? Ilyen felkészülésünk még nem volt, azt mondhatom, én majdnem többet voltam edzésen, mint a játékosok… Ezek után csak reménykedni tudok, hogy a srácok összekapják magukat.

Pátroha (5.)–Tuzsér (9.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A felkészülés véget ért, jöhet a várva várt tavaszi idény! Célunk, hogy nyitómérkőzésen megszerezzük a három pontot.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagyon hosszúra nyúlt felkészülés után kezdődik meg a tavaszi szezon. Ennek ellenére mégis kijelenthető, hogy hasznosan tudtuk eltölteni a mögöttünk lévő 11 hetet. A tervezett munkát becsülettel elvégezte a csapat, sok tapasztalatot szereztünk a lejátszott edzőmérkőzések folyamán és úgy gondolom az újonnan érkezettek sikeresen be tudtak illeszkedni a közösségbe. Ez viszont semmit sem ér, ha a Pátroha elleni első bajnoki mérkőzésre nem megfelelő mentalitást viszünk ki a pályára! Ezen a szinten úgy gondolom, az eredményesség szinte csak ezen múlik. Az ellenfélről annyit, hogy a csoportunk legkiegyensúlyozottabb csapata. Az ősz folyamán tőlük szenvedtük el a legnagyobb különbségű vereségünket. Tehát meg van a motiváció is, reméljük az időjárás és a pálya állapota, Rétközberencsen, nem fogja akadályozni a két csapatot abban, hogy egy jó mérkőzést játsszon egymással a tavaszi nyitófordulóban!

Nyírmada (10.)–Szabolcsveresmart (11.)

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Az első öt mérkőzésünket itthon játsszuk, szeretnénk ezt az esélyt megragadni. Tudjuk, hogy a Veresmart jól erősített, ezért nyilván nehéz dolgunk lesz.

Sajtos András, a Szabolcsveresmart edzője: – Egy nyitómeccs soha nem egyszerű, pláne idegenben, a fiúknak fel kell szántani a pályát, ha sikeresek akarunk lenni.

Vaja (3.)–Demecser (6.)

Kiss Attila, a Vaja edzője: – Ezt vártuk már egész télen, hogy elkezdődjön. Úgy érzem, a csapat felkészült a rajtra és szeretnénk visszavágni a Demecsernek az őszi zakóért. Nem lesz egyszerű mutatvány, de azon vagyunk, hogy hazai pályán sikerüljön.

Zsoldos Tamás, a Demecser játékos-edzője: – Nyilván, mint mindenki, mi is szeretnénk jól kezdeni a szezont. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy „pontosan” térjünk haza.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .