A próbaüzemnek vége, megkezdte a termelést a „Mátrai-erőművek”. Azaz, teljes kapacitással az Újfehértót segíti Mátrai Norbert: a télen Nagyhalászból igazolt futballista a második fellépésén mesterhármast rámolt be a Tarpának!

A mesterhármast szerző Mátrai Norbert öröme Fotó: Boros Máté

A huszonkét éves csatár a megyei első osztály tavaszi nyitófordulójában még „csendben” maradt, amikor a fehértóiak legyűrték a Balkányt. Vasárnap viszont új együttesének mindhárom gólját ő rámolta be a Tarpa ellen 3–2-re megnyert fellépésen. Az ősszel halászi színekben szerzett hét találatát emígyen felkerekítve kereken tízre.

– Bár ez volt a második meccsem a csapatban, úgy fogom fel, hogy „hazai” közönség előtt most mutatkoztam be: annyi bizonyos, így még soha nem sikerült kezdenem – utalt Mátrai Norbert arra, hogy az újfehértói brigád ideiglenes otthonában, Nyíregyházán, nevezetesen az örökösföldi pályán tusakodott a Tarpával. – Nyilván ezért hívtak ide, hogy eredményes teljesítménnyel segítsek, természetesen nagyon örülök, hogy most így sült el. Egyszer tiszakanyári színekben szereztem mesterhármast megye egyes meccsen, az is szép emlék, de ez talán még inkább. Jó közegbe, társaságba kerültem: több embert korábban ismertem, így azt gondolom, hamar sikerült beilleszkedtem, legalábbis igyekeztem. Sok a fiatal a keretben, támadófocit játszunk, ami fekszik nekem, szeretnék minél többet gólt szerezni, ha lehet, minden mérkőzésen betalálni.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .